Deša je u bolnici gdje joj u posjet dolaze Gloria i Bojka. Obje joj žele uliti ljubav i hrabrost nakon njenog pokušaja samoubojstva, no Deša je još uvijek loše i ne može se nositi s ljudima.

120.ep. - 7. travnja 

Nakon eksplozije, Maro ugleda ozlijeđenu Zoru te odlazi s njom u bolnicu, ostavljajući Šiška s ogromnom krivnjom zbog ozlijeđene unuke. Putem do bolnice Maro i Zora sreću Juditu te odlaze zajedno u bolnicu gdje ih Deša primiri i ustanovi da Zorine ozljede nisu opasne. U bolnici, Adela načuje razgovor Mara i Judite te shvaća da je Zora zbog nje i Dživa zadobila ozljede. Adela kazuje Dživu da njihova veza mora prestati.

U međuvremenu, Jana saznaje da je Deša bila na tabletama kada je ona trebala njenu pomoć. Deša je pokušava razuvjeriti, ali Jana je odlučna u namjeri da Deša mora biti kažnjena. Deša je suspendirana. Matija je razočarana Nikolom jer shvaća da se nema namjeru mijenjati. Dapače, on odustaje od posla u konobi i vraća se kriminalu.

Jana saznaje da će Magdalena izgubiti pravo na liječenje ako uskoro ne plate bolnički smještaj te odluči prodati Vilu Menčetić. Dživo je zatečen Janinom naglom odlukom, ali uživa u svojoj pobjedi shvaćajući da je Jana u škripcu čim je pristala na prodaju Vile. No, Dživo joj ponudi mnogo manje novce od onoga koliko Vila uistinu vrijedi. Maris se odaje alkoholu. Boris joj pokušava pomoći, ali ona ga odbija. Maris govori Borisu da mora napustiti grad u kojem je sve izgubila. Mora otići iz Dubrovnika...

121.ep. - 8. travnja 

Boris ne prihvaća Marisinu odluku da ode u Italiju, govori joj kako će ići za njom i na kraj svijeta. Maris moli Borisa da ju pusti da ode. Oni jedno drugom donose samo nesreću. Boris povrijeđen odlazi. Nakon Šiškovog incidenta s bombom, Judita je izvan sebe od straha za Zoru. Govori Maru kako bi Šiška trebalo prijaviti policiji jer je opasan za sebe i okolinu. Maro ne može vjerovati što Judita zahtijeva te između njih izbija žučna svađa.

Jana ipak pristaje na Dživovu nisku cijenu za otkup kuće te Dživo obavještava Maris kako je otkupio Vilu Menčetić. Maris sa sretnim vijestima odlazi u Konavle gdje govori Juditi i Maru kako želi da se svi odmah presele u Dubrovnik. Maro odrješito odbija taj prijedlog te između njega i Judite izbija velika svađa, nakon koje Judita odluči sa Zorom ipak preseliti u Vilu, bez Mara. Filip tješi Julijanu koja je nesretna zbog odlaska malog Marka k roditeljima u Njemačku. Filip poziva Julijanu u svoj stan.

Tonko razgovara s Dešom i nagovara ju da se mora boriti za svoj brak. Deša odlučuje otići u Zagreb, riskirati sve i pokucati Filipu na vrata. Prvim jutarnjim avionom, Deša dolazi u Zagreb, spremna spasiti svoj brak. Zakuca na Filipova vrata... 

122.ep. - 9. travnja

Umjesto Filipa, na vratima Filipova stana Deša zatiče Julijanu. Pokošena saznanjem da je Filip sada s Julijanom, vraća se u Dubrovnik, no tamo nailazi na podsjetnike svojih životnih promašaja i tone sve dublje...

Nakon velike svađe, Maro i dalje ostaje tvrdoglav, a Judita i Zora napuštaju kuću u Konavlima i Mara, te se usele kod Maris, koja se napokon vratila u kuću koja joj pripada – Vilu Menčetić.

Šiško dolazi kod Dživa saznati gdje mu je žena. Njih dvojica opet se fizički sukobe, što prekida Adela. Adela odvodi izmučenog Šiška u bolnicu. Šiško ju preklinje da mu kaže ako bilo što zna o Dijani i Dživu, no Adela mu ne odaje ništa. Izmučenoj grižnjom savjesti, Dživo nalazi prave riječi da je smiri. Matija pronalazi ranjenog Nikolu u uličici.

123.ep. - 10. travnja

Jana je frustrirana i bez doma, te dolazi Borisu i od njega traži da se po dogovoru brine za nju i za dijete, no on ne želi imati posla s njom. Na odlasku od Borisa, Jani pozlije. Boris popušta i pristaje joj pružiti krov nad glavom dok se ne oporavi. Očajna Deša ne vidi izlaz iz situacije u kojoj se našla, guta cijeli sadržaj bočice s tabletama i tone u san.

Matija je zabrinuta zbog saznanja da je Nikolina rana od metka, odlazi kod Deše po pomoć i nalazi je potpuno omamljenu tabletama. U pomoć stižu Adela i Dživo koji ju odvode u bolnicu. Adela shvaća da je Deša pokušala samoubojstvo, ali odluči to prešutjeti kako bi ju zaštitila.Matija ucjenjuje Nikolu, traži ga da bira između nje i kriminala.

Dok sretna Maris uživa u Vili s Juditom i Zorom, Šiško shvaća da je on uzrok Juditinog odlaska. Šiško nagovara sina da ode po Juditu i Maro ga posluša. Dolazi u Vilu i govori Maris da je došao vratit Juditu i Zoru u Konavle, gdje i pripadaju. Dživo nudi Adeli da preuzme na sebe krivicu za nesporazum zbog Šiška koji ju je zamijenio s Dijanom. Adela to odbija, još uvijek nema hrabrosti suočiti se s posljedicama. Ipak, na kraju dana, Adela skida odoru i odlazi iz samostana...

124.ep. - 11. travnja

Adela dolazi kod Dživa u Konavle, prepušta se osjećajima i njih dvoje vode ljubav... Dživo i Adela provedu najljepšu noć u svojim životima. Ujutro ga ona ipak moli da bude strpljiv s njenom odlukom, što presretan Dživo prihvaća. Rado će ispuniti svaku Adelinu želju.

Burna svađa Mara i Judite završava strastvenom noći u Vili Menčetić. Ujutro je Judita radosna jer misli da se Maro predomislio, ali Maro je u ovome razuvjeri. Ne želi ostati u Vili te svatko ostaje pri svom: Judita ne želi otići iz Vile, a Maro iz Konavala.

Maris shvaća koliko joj Boris nedostaje te odlazi k njemu. No, umjesto Borisa, u njegovom krevetu zatiče Janu. Slomljena prizorom, Maris odlazi, dok se Jana naslađuje nastalom situacijom. Kada se Boris vrati, Jana mu prešuti da je Maris dolazila.

Deša je u bolnici gdje joj u posjet dolaze Gloria i Bojka. Obje joj žele uliti ljubav i hrabrost nakon njenog pokušaja samoubojstva, no Deša je još uvijek loše i ne može se nositi s ljudima.