Rocco želi objasniti Juditi zašto je poljubio te joj priznaje da je zaljubljen u nju. Judita mu odgovara kako će ona vječno voljeti Mara.

39.ep - 6. studenog

Rocco želi objasniti Juditi zašto je poljubio te joj priznaje da je zaljubljen u nju. Judita mu odgovara kako će ona vječno voljeti Mara.

Dživo nudi Deši novac da ode iz Dubrovnika i zauvijek šuti o svemu, no ona mu sa zgražanjem vraća novac i govori mu da ne želi ništa od njega.

Rocco saznaje da je Maro odveden u logor i dolazi Juditi s tom viješću. Ona je duboko potresena i odbija prihvatiti strašnu istinu – Rocco se pretvara pun sućuti i tjera Juditu da se suoči s realnošću. Dijana kreće u potragu za Šiškom koji je krenuo tražiti sina te ga pronalazi na cesti i ispričava mu se što ga je optužila za Marov nestanak. Dok započinje novi napad na Dubrovnik, Dijana tješi Šiška, koji je i dalje uporan u svojoj potrazi za sinom. Dok napadi traju, Šišku je sve lošije te se na kraju ruši u nesvijest.

Zabrinuta za Šiška i Dijanu, Matija se iskrada iz konobe i dolazi k Deši u bolnicu. No, kad saznaje da Dijana nije kod Šiška, Matija istrčava van iz bolnice dok na Grad padaju granate.

Kako bi je zaštitio, Filip odvodi Dešu u skladište samostana, gdje je, u trenutku strepnje i očaja, poljubi. Deša prekida Filipov poljubac, a on inzistira da mu konačno prizna koji je razlog njenog stalnog odbijanja. Njihov razgovor prekida snažna detonacija zbog koje ostanu zatočeni u skloništu. Ipak, Deša mu prizna da je trudna, ali Filip ne stigne reagirati jer ih Alex dolazi spasiti. Deša je u strahu od Filipove reakcije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju