Rocco suoči Juditu s fotografijom iz novina na kojoj se Judita ljubi s vojnikom Tomicom. Zahtijeva od nje objašnjenje, a kada mu Judita prkosno odbrusi da mu se neće ni zbog čega pravdati, Rocco je na silu poljubi.

60.ep - 4. prosinca

Zgađen Načelnikovim ponašanjem prema Adeli, Dživo ga pokuša upozoriti, ali Načelnik mu zaprijeti kako će razotkriti njegove prljave poslove bude li ga optužio za napad na Adelu. Dijana u uličici pronalazi slomljenu i potpuno rastrojenu Adelu. Zabrine se za nju te je odvodi u bolnicu.
Jana se teško snalazi sa smještajem u konobi. Ne odgovara joj prognanički način života, kao ni poslovi koje nije navikla obavljati.

Magdalena razgovara s Juditom i moli je da pokuša razgovarati s Janom i da joj dopusti da se vrati kući. No, previše razočarana Janinim postupcima koje joj nikada neće moći oprostiti, Judita odbija Magdaleninu molbu. Potresena Magdalena u Janinom ormaru pronalazi grb obitelji Menčetić i shvaća da je njezina kći kradljivica te odlazi k Jani i suočava je sa svojim otkrićem. Nimalo preplašena, Jana i dalje ostaje hladna, a razočarana Magdalena odlazi. Ipak, odluči vratiti grb u ormar i zaštititi kćer.

Rocco suoči Juditu s fotografijom iz novina na kojoj se Judita ljubi s vojnikom Tomicom. Zahtijeva od nje objašnjenje, a kada mu Judita prkosno odbrusi da mu se neće ni zbog čega pravdati, Rocco je na silu poljubi. Judita sa zgražanjem gurne Rocca od sebe i bježi van. Judita stiže na trg gdje ugleda Mara koji se upravo vratio sa Srđa, ravno u Janin zagrljaj.

Anica je pristala otići s Alexom u New York, te o tome obavijesti Dešu i Filipa. No, nakon prvotnog oduševljenja, shvaća da nije toliko sigurna u tu svoju odluku. Ipak, razgovor s Dešom je ohrabri.