Maris je zatečena Dživinom odlukom da se prijavi u dragovoljce. On joj obećaje da će vratiti njihovu kćer, ali isto tako traži od Maris obećanje da nikad više neće vidjeti Borisa Pavelu!

34.ep - 30. listopada

Maris je zatečena Dživinom odlukom da se prijavi u dragovoljce. On joj obećaje da će vratiti njihovu kćer, ali isto tako traži od Maris obećanje da nikad više neće vidjeti Borisa Pavelu, jer će ga prijaviti vojnom sudu.

Maris, pod uzbunom i granatama, kreće u Grad upozoriti Borisa kako je Dživo otkrio njegov identitet. Iako joj se srce slama, Maris govori Borisu kako se više nikad ne smiju vidjeti te prekida s njim. Boris nije svjestan da ona to čini samo kako bi njega spasila.

Deša i Filip brinu za ranjenike koji, uslijed napada, u velikom broju pristižu u bolnicu. Na molbu jedne pacijentice, Filip izlaže svoj život opasnosti spašavajući dijete iz požara. Deša je dirnuta Filipovom hrabrošću.

Dživo pronalazi Juditu u tvrđavi Imperijal i obećaje da će joj se iskupiti za upropašteno vjenčanje tako što će pronaći njenog Mara. Dživo kreće u potragu te pronalazi Šiškovo i Marovo sklonište u okupiranom selu.

Za to vrijeme, Šiško jedva nagovori Mara da bježi iz napuštene kuće i spasi se. Maro ga naizgled posluša, ali čim izađe iz kuće, namjerno privuče pažnju neprijatelja na sebe i odvlači ih od oca.

Dok neprijateljski vojnici pred očima skrivenog Dživa odvode Mara, a Šiško krvari u napuštenoj kući, Dživo iz skloništa promatra situaciju. Hoće li im pomoći?

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju