Nakon što je dobio Tonkov blagoslov, Filip tijekom zore zaprosi Dešu, a ona sretno pristaje.

77.ep

 Nakon što je dobio Tonkov blagoslov, Filip tijekom zore zaprosi Dešu, a ona sretno pristaje.
Andro se sa Dživom i Šiškom vraća u Grad. Adela je van sebe od sreće. Puna zahvalnosti za Dživa, odlazi u njegovu sobu s kolačem. No, svladaju ih emocije te njih dvoje vode ljubav. Pred jutro, prije no što se Dživo probudi, postiđena Adela iskrada se iz sobe.
Maris i Judita stigle su u Vilu, gdje Maris objašnjava Juditi kako ne smije nikome reći što su prošle. Judita protestira, ali na kraju mora pristati na majčine želje: ona će je štititi do posljednje kapi krvi. Maris ni Magdaleni ne govori što je s Roccom, već je samo obavještava kako je otišao u Padovu. Magdalena u to baš i nije uvjerena. Judita, unatoč majčinom protivljenju, odlazi u šetnju Gradom gdje sreće Mara. Oboje su duboko potreseni susretom. Maro je očajan jer, bez obzira na sve, ne može prestati voljeti Juditu, a Judita je izvan sebe zbog Marovog odbijanja i svega što se dogodilo na Šipanu. Ona osjeća da njen život više nema smisla.
I dok Judita očajava za Marom, Boris, koji je pobjegao vojnoj policiji, posjećuje Maris. Boris odmah shvaća da se Maris nešto dogodilo, no ona ne želi i ne smije govoriti o tome. Provode noć zajedno, oboje bolno svjesni da im je možda zadnja. Ujutro, iz sna ih prene Miho koji dolazi na vrata Vile Menčetić. Boris bježi, a Maris strahuje nije li se otkrilo Roccovo tijelo. No, Miho je tu kako bi priveo Rocca zbog šverca oružjem. Budući da je Rocco ´otišao u Padovu´, Miho želi privesti Juditu na ispitivanje.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju