Šiško je zatečen što Dživo želi poći spasiti Adelinog sina te sumnja u njegove skrivene namjere.

 Šiško je zatečen što Dživo želi poći spasiti Adelinog sina te sumnja u njegove skrivene namjere. Dživo ga uvjerava kako samo želi pomoći Adeli i njezinom djetetu te Šiško na kraju pristaje poći s njim.
Dživo od zapovjednika saznaje točnu lokaciju na kojoj se Andro skriva, odlazi Adeli javiti sretne vijesti te joj obećava kako će dovesti Andra natrag u Dubrovnik. Iako, baš kao i Šiško, nesigurna u Dživove namjere, Adela je dirnuta njegovom gestom.


Šokirana svim događajima, Judita traži očev pištolj kako bi se zaštitila od Rocca. Maris je smiruje govoreći joj da će s njom poći na Šipan k Maru. Njih dvije kreću, no Rocco im se ispriječi na putu. Spašava ih Magdalena koja im, držeći Rocca na nišanu, omogući odlazak iz Vile. No, Rocco uspije izmanipulirati Magdalenu te je ona prisiljena otkriti mu gdje su Judita i Maris pošle. Rocco kreće za njima.
Za to vrijeme Maro i Jana se na Šipanu zbližavaju. U Nadinoj kući Jana uspješno manipulira Marom i zavodi ga te oni završe u ljubavnom zagrljaju.


Judita i Maris dolaze na Šipan te Judita kreće u potragu za Marom. Napokon stiže u Nadinu kuću, no tamo je dočeka prizor Jane i Mara u zagrljaju. Slomljena, izlazi iz kuće gdje ju Rocco otima i odvlači u noć. Lud od bijesa, napravit će sve da se dočepa Judite, no ona mu bježi. Ipak Rocco je uspije sustići i napadne je. I dok se Judita bori s Roccom, Maris, onesvješena od Roccovog udarca, leži na tlu...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju