Po povratku u Grad, Maris sreće Dživa i odlučuje povući pitanje razvoda. Dživo je znao da će do toga doći prije ili kasnije, ali ga, nakon Juditinog i Adelinog odbijanja, ovo podsjeti da je ostao sam na svijetu.

91.ep. - ponedjeljak 24. veljače

Prošlo je tjedan dana i svi su uzbuđeni jer je došao dan svadbe. Judita želi poštovati tradiciju te se odluči udati u konavoskoj nošnji. I dok se Judita sa ženskim dijelom obitelji sprema u Magdaleninom stanu, a Maro, kum Pero i Šiško u kući u Konavlima, Matija dolazi u konobu Borisu uručiti pozivnicu za vjenčanje. Boris je iznenađen, uvjeren je da ju šalje Maris.

Spremajući se za poslovni put i tražeći stvari, Martin zamalo otkrije papir koji je Jana sakrila – nalaz koji potvrđuje da je trudna. Martin nudi Jani da pođe s njim, no ona ga odbija izgovarajući se da mora posjetiti bolesnu majku. No, zapravo, jedva čeka da Martin ode te odlazi u posjet Borisu, koji ju grubo odbija, što Janu slomi te je ona sve sigurnija da je neželjeno dijete samo problem koji treba riješiti. Deša je zgrožena time i nastoji nagovoriti Janu da ne donosi lakomislene odluke. Istovremeno, Dešini nalazi pokažu da je ona potpuno zdrava te da ne postoje prepreke za njenu trudnoću. U trenutku sreće, Deša shvaća da je problem možda u Filipu...

Martin se neplanirano vraća kući te shvaća da nema Jane. Odlazi u bolnicu kod Magdalene gdje doznaje da Jana uopće ne posjećuje majku i da mu cijelo vrijeme laže. Martin suočava Janu s njenim lažima te ju fizički napada. Jana se odluči obraniti od pomahnitalog supruga te mu zaprijeti pištoljem.

Dživo je ogorčen jer jedino on nije pozvan na svadbu te umalo ne pušta ni Dina da ode, ali se ipak predomisli. Iako se trudi ne pokazat, Dživo je iskreno razočaran i tužan.
Kao iznenađenje za Juditu, Šiško je doveo folkloraše koji uz pjesmu prate mladenku prema crkvi. Sretna obitelj dolazi u crkvu, a Maris se šokira kad tamo ugleda Borisa.

92.ep. - utorak 25. veljače

Ceremonija Marovog i Juditinog vjenčanja dirnula je čitavu obitelj. Konačno, nakon pet godina, njih dvoje imaju razlog za osmijeh - i službeno su postali jedna obitelj. Maris je iznenađena Borisovom prisutnošću na vjenčanju, što Borisa čudi jer misli da mu je upravo ona poslala pozivnicu. No, oboje uviđaju da je Judita bila ta koja ih je željela zbližiti. Među njima se cijelo vrijeme osjeća napetost, no Boris naposlijetku ipak odluči otići.

Nakon što je Martinu zaprijetila pištoljem, Jana bježi u bolnicu k Magdaleni, pred kojom kaže da je trudna. Dok je Jana zgrožena čitavom situacijom, Magdalena je oduševljena viješću o trudnoći. Očajna Jana odluči potražiti Borisa i zatekne ga pred crkvom. Boris ju još jednom napada i tjera od sebe, a povrijeđena Jana mu zaprijeti pištoljem.

Deša želi zaštititi Filipa od rezultata pretraga, odnosno, mogućnosti da je on razlog što još nemaju dijete. Marjana ju pokušava nagovoriti da razgovara sa Filipom, no Dešu i dalje muči prošlost i neželjena trudnoća s Dživom. Umjesto da mu saopći rezultate svojih pretraga, Deša predloži Filipu da usvoje dijete. Dok je Dživo i dalje nesretan što nije prisutan na Juditinom vjenčanju, susreće Adelu od koje dobija još jedan emotivan udarac – ona se vraća u Španjolsku u samostan.

93. ep. - srijeda 26. veljače

Zahvaljujući Maris koja se uplete u sukob, Boris uspijeva savladati Janu i oteti joj pištolj. Ona, rastresena, izgubljena i odbačena od sviju, odlazi kod Magdalene koja joj zataji da joj se stanje jako pogoršalo. Majka joj uspije uliti snagu zbog čega Jana, ohrabrena i sigurna u njenu potporu, odlazi Martinu i priopći mu da je trudna.

Judita i Maro u Konavlima slave svoju ljubav. Svatovi prolaze u mirnoj i intimnoj atmosferi koju iskoristi Boris da zavede Maris. Maris mu se jedva opire, odlazi iz kuće, ali je on sustiže i, na koncu, poljubi. Dživo također dolazi u Konavle, ali ga Judita i Maro potjeraju, nije dobrodošao u kući Kesovija. On, razočaran i pripit, susreće Adelu koja je odlučila ispuniti Magdalenine želje: pomoći joj u sastavljanju oporuke i dopratiti je do svatova, unatoč Dešinom protivljenju. Adela se sažali nad protjeranim Dživom.

U međuvremenu, Deša se bori s tim treba li zatajiti brižnom Filipu vijest o njegovoj neplodnosti. Predlaže i da posvoje dijete, ali on, ne znajući što se krije iza toga, tvrdi kako za sve imaju vremena te kako je pitanje trena kad će imati svoje dijete. Naposljetku, Deša ipak priznaje da je možda u njemu problem.

94. ep. - četvrtak 27. veljače

Maris se prepušta Borisovom poljupcu i pristaje s njim otići sa svatova. On je odvodi na svoj brod, te je doveze na Korčulu gdje joj kaže da je kupio zemlju poviše njihove plaže. Maris je presretna i oni provode romantične trenutke na brodu. Judita je presretna što je Magdalena došla na svatove. Magdaleni puno znači Juditina sreća, ali i povratak u rodni kraj. Adela i Dijana nadoknađuju izgubljeno vrijeme. Ipak, Adela Dijani prešućuje svoju odluku o odlasku u Španjolsku, kao i razlog zbog kojeg ju je donijela – Dživo Knego.Kada se vrati u grad, Adela saznaje za prometnu nesreću. Pomisli da je Dživo stradao i u strahu odlazi „U slobode“ provjeriti svoje sumnje. Dok je Dživo grli, shvaća da je Adela zapravo došla upravo po njegov zagrljaj.Filip se loše nosi s viješću da je najvjerojatnije on razlog zbog kojeg on i Deša ne mogu imati dijete.

95. ep. - petak 28. veljače

Adela grubo odbija Dživa, revoltirana njegovim ponašanjem. Uvjerava ga da između njih nema ništa, brine za njega kao za bilo koga drugog.Maro i Judita uživaju u prvim momentima braka, a Magdalena je sretna jer je napokon na rodnoj grudi, u Janinom društvu. Njihov odnos se normalizira te se one polako zbližavaju. Jana je iskreno zabrinuta za majku, a Martin ju tješi i obećaje da će napraviti sve što može da joj pomogne. Magdalena je sumnjičava prema njegovim namjerama, ali ju Jana razuvjerava. Svjesna je da su joj Martinove veze i novac jedina šansa.Boris i Maris se prepuštaju emocijama te odlučuju zaboraviti prošlost i okrenuti se budućnosti.

Po povratku u Grad, Maris sreće Dživa i odlučuje povući pitanje razvoda. Dživo je znao da će do toga doći prije ili kasnije, ali ga, nakon Juditinog i Adelinog odbijanja, ovo podsjeti da je ostao sam na svijetu. Filip je došao na posao mamuran. Nakon svađe s Dešom odlazi u stan gdje ga je dočeka pismo sa slikom novoređenčeta. Martin je uspio srediti Magdaleni liječenje u najboljoj klinici u Švicarskoj. Dok zabrinuta Maris traži Magdalenu u bolnici, prilazi joj Adela koja čuva Magdaleninu oporuku.