Maris posjećuje Filipa tražeći od njega da joj učini posljednju uslugu: da napiše uputnicu za liječenje u Zagrebu na lažno ime, kako bi spasila Borisa.

28.ep - 22. listopada

Nakon razgovora s Dživom, Maro otvoreno suočava Juditu s činjenicom da će izgubiti nasljedstvo uda li se za njega i time ne ispoštuje noninu posljednju želju. No, Judita mu govori da je ljubav mnogo vrjednija od obiteljskog nasljeđa te je spremna odreći se svega.

Dok sretni Judita i Maro s Kesovijama planiraju vjenčanje, Dživo s načelnikom dogovara zadnje detalje otmice Judite. Načelnik ga upozorava da tim postupkom može zauvijek izgubiti kćer...

Maris posjećuje Filipa tražeći od njega da joj učini posljednju uslugu: da napiše uputnicu za liječenje u Zagrebu na lažno ime, kako bi spasila Borisa. Filipu je dosta pomaganja ratnom dezerteru, no kad mu Maris kaže da se radi o voljenoj osobi, Filip ipak popušta.

U međuvremenu, Boris se iskrada iz Vile Menčetić te odlazi k Filipu, predlažući mu da zajedno pomognu Gradu. Filip i Boris postaju pravi prijatelji.

Maris se vraća u Vilu, gdje zatiče bijesnog Dživa te između njih izbija još jedan sukob, nakon kojeg Dživo kreće na tavan želeći se riješiti obiteljske starudije Menčetića. Maris je prestravljena misleći da je Boris i dalje tamo, no – tavan je prazan. Iako odahne uvidjevši da Dživo nije otkrio Borisa, Maris je ipak potresena Borisovim odlaskom...

I dok Maris tuguje za Borisom, a Judita i Maro uživaju u svojoj ljubavi, Boris isplovljava iz luke i odlazi...

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju