oris i Maris se emocionalno grle, u čemu ih prekida Sonja. Boris govori Maris da nastavi sa svojim životom bez njega jer zna da će Sonja ostati nepopustljiva. Maris slomljena odlazi.

50.ep - 21. studenog

Dživo je u potrazi za Bojanom. Odlazi u njegov stan, no on je prazan. Naposljetku, susreće ga u uličici gdje se bijesan obračuna s njim zbog ozljede koju je nanio Deši. Bojan mu pak zaprijeti da će ga izdati te mu Dživo daje novac da se ukrca na brod za Italiju. Bojan pristaje na Dživinu ponudu.

Deša se drži hrabro sve dok je ne posjeti Alex, pred kojim se konačno slama u tuzi zbog gubitka djeteta.

Maro tijekom noći odlazi u akciju, a jedino Matija zna kuda je otišao. Judita ga ugleda, i, iako zna da ne smije, ona ga slijedi ne mogavši obuzdati osjećaje. Dostiže ga u luci i njihovi se pogledi sretnu. Judita ga moli da ostane, no on odlazi prema Šipanu. Nesretna Judita vraća se u bolnicu gdje susreće Rocca. Nezadovoljan što je ne može držati pod kontrolom onako kako je zamislio, on je odvodi kući gdje traži od nje da spava s njim u krevetu, ali ona to odbija te mu i pred Magdalenom pokaže zube.

Maris nalazi Mihu i moli ga da je odvede Borisu unatoč Sonji. Boris i Maris se emocionalno grle, u čemu ih prekida Sonja. Boris govori Maris da nastavi sa svojim životom bez njega jer zna da će Sonja ostati nepopustljiva. Maris slomljena odlazi.

Maro stiže na Šipan gdje mu teta Nada želi pokloniti ogrlicu njegove bake kako bi je dao Juditi. Razočaran Maro joj govori da Judite više nema - udala se za drugoga.