Dživo govori Deši da je izgubila dijete. Deša je slomljena i tjera Dživa od sebe, prepoznajući u njemu neiskrenost dok joj izražava svoje žaljenje zbog tragedije.

49.ep - 20. studenog

 

Dživo govori Deši da je izgubila dijete. Deša je slomljena i tjera Dživa od sebe, prepoznajući u njemu neiskrenost dok joj izražava svoje žaljenje zbog tragedije. Deša nježnost i potrebnu utjehu nalazi u Filipovom zagrljaju. Ipak, on osjeća krivicu zbog Dešinog ranjavanja jer je nije uspio zaštiti od Bojana.
Dživo saznaje da policija kreće u potragu za Bojanom te je u strahu da Bojan ne spomene njegovu umiješanost u ranjavanje Deše.

Judita preklinje Rocca da joj ne uzima Marov prsten, ali Rocco ostaje nepopustljiv. U svađi ih zatekne Maris, koja kasnije zabrinuto dolazi kćeri, a Judita je uvjerava da je dobro. Jana njeguje Marove masnice, te ga u jednom trenutku poljubi u leđa. Maro je odbija, ali Jana ne gubi odlučnost da će ga jednog dana imati.

Miho zabranjuje Maru odlazak na bojište uz objašnjenje da se još nije oporavio. Ipak, Maro saznaje da mu je odlazak na ratište zabranjen zbog Dijanine molbe te ljutit odlazi potražiti Miha, kojeg moli da ga pošalje u akciju jer se želi maknuti iz Dubrovnika i Juditine blizine. Miho mu povjeri zadatak prenošenja oružja. Magdalena suočava Janu s pitanjem odakle joj novac za skupocjene stvari, a Jana izbjegava odgovor i posvađa se s majkom. Magdalena je duboko pogođena riječima svoje kćeri.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju