Nakon Judite, i Maris očita bukvicu Dživu - kako se usuđuje, nakon svega, tražiti od Judite oprost. Njihov razgovor načuje Adela koja mu prilazi i želi pomoći. No, Dživo je tjera od sebe te odlazi u konobu gdje nailazi na Dijanin bijes.

72.ep

Nakon Judite, i Maris očita bukvicu Dživu - kako se usuđuje, nakon svega, tražiti od Judite oprost. Njihov razgovor načuje Adela koja mu prilazi i želi pomoći. No, Dživo je tjera od sebe te odlazi u konobu gdje nailazi na Dijanin bijes. Ni ona mu ne može oprostiti što je izdao Adelu i stao na stranu načelnika. Dživo je postao persona non grata.

Boris govori Maris kako želi s njom voditi normalan život, bez skrivanja, na što ona pristaje. U mirnoj šetnji gradom, nalete na Sonju. Boris odluči s njom raskrstiti unatoč Marisinoj molbi da je ostave na miru. U razgovoru, Sonja potpuno izgubi kontrolu, izvlači pištolj i puca. Maris je prestravljena, no odahne kad shvati da je Boris neozlijeđen. Maris vodi Borisa u vilu Menčetić gdje odlučuju napokon živjeti kao normalan par i prepuštaju se strastima. Filip govori Deši da je Tonko bio u bolnici i tražio da provedu Božić zajedno. Deša, koja još nije spremna ocu sve oprostiti, poludi kad to čuje. Međutim, kada pronađe očev poklon pred vratima stana, u njoj se pobude emocije.

Jana shvaća kako više ne može podnijeti Martina i odluči pobjeći od njega, no on joj to ne dopušta te se oni sukobe. Nakon što primi udarac od Martina, Jana ga uspije ogrepsti i bježi iz hotela. Dok je Martin traži po gradu, Janu sve više hvata očaj. Promrzlu i slomljenu nalazi je Maro i vodi nazad u njenu sobu iznad konobe. I dok od Rocca zatočena Judita piše pismo voljenom Maru u kojem mu želi priznati sve, Jana moli Mara da noćas ostane s njom...