Bojan prati Filipa i Dešu te u Dešinom stanu puca na Filipa. Međutim, umjesto Filipa, pogodi Dešu. Teško ranjenu Dešu Filip odvodi u bolnicu gdje se bori za njen život.

48.ep - 19. studenog

 

Judita je pristala izigravati sretan brak s Roccom te je on odvodi kod načelnika kako bi dogovorili isporuku oružja. Na trgu, Judita ugleda Mara, no zasvira sirena opće opasnosti i započinje napad na uže središte Dubrovnika. Judita i Rocco sklanjaju se kod načelnika u ured. Sva izvan sebe od brige, Judita izlijeće na trg potražiti Mara, no Rocco je odvodi nazad u ured. Judita potreseno shvaća da je tim činom pristala na tamnicu iz koje se neće tako lako izvući.

Bojan prati Filipa i Dešu te u Dešinom stanu puca na Filipa. Međutim, umjesto Filipa, pogodi Dešu. Teško ranjenu Dešu Filip odvodi u bolnicu gdje se bori za njen život. Dživo saznaje da je Deša upucana te žuri u bolnicu u strahu za život Deše i njihovog djeteta.

Maro doprati Šiška iz bolnice. U konobi, Šiško se šokira vidjevši koliko je boli Maro pretrpio u logoru. Bijesan, odlazi se razračunati s Dživom za kojeg je saznao da je na Brgatu svjedočio Marovom odvođenju. Šiško konfrontira Dživa i tjera ga da prizna kako je kukavički odustao od pomaganja Maru.

Dživo se pokušava obraniti dok se Šiško zgraža nad njim. Maris čuje Šiškove optužbe i šokirana izjavljuje Dživu kako više ni trenutka ne želi ostati u braku s njim. Maris odlazi u potragu za Borisom i od Sonje saznaje da je Boris u zatvoru.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju