Boris priznaje Maris da je imao ljubavnu vezu sa Sonjom. Maris je povrijeđena, no Boris je uvjeri kako mu Sonja više ništa ne znači te se Maris smekša.

47.ep - 18. studenog

Boris priznaje Maris da je imao ljubavnu vezu sa Sonjom. Maris je povrijeđena, no Boris je uvjeri kako mu Sonja više ništa ne znači te se Maris smekša. Po odlasku Maris, Borisa posjećuje ljubomorna Sonja, koja mu postavlja ultimatum. Želi da se s njom vrati u Zagreb, a ona će srediti da mu ukinu optužnicu. Boris tjera Sonju s broda ne želeći njenu pomoć. Očajna Sonja poteže pištolj te Boris završava u zatvoru.

Dživo je saznao da je Maro oslobođen. U panici traži Rocca i govori mu kako moraju spriječiti Juditu da se vidi s Marom, nakon čega Rocco zabranjuje Juditi da ikad više vidi Mara, inače će obustaviti isporuku oružja Dubrovniku. Zgrožena Judita ne želi pristati na njegove ucjene.

Filip je u šoku nakon Dragojevog bijega. U bolnicu dolazi načelnik i pokreće istragu u vezi Dragojeva nestanka. Načelnik sumnjiči Filipa, međutim, Deša i Šiško staju u njegovu obranu. Odlučnog načelnika, u namjeri da Filipa odvede u policiju, spriječi dolazak novih ranjenika. Načelnik shvaća da je Filip kao liječnik prijeko potreban bolnici.

Maro u ulici susreće Dragoja koji pokušava pobjeći s Paulinom te mu pomaže tako što mu prepušta svoju gardističku jaknu, koja će mu omogućiti da prođe pored straže.

Bojan je ljut jer Filip nije završio iza rešetka te odluči uzeti pravdu u svoje ruke. Bojan susreće Dživa koji manipulira njime te ga diskretno ohrabruje da zaplaši Filipa.

Judita saznaje da je Dubrovnik u vrlo teškoj situaciji te nema izbora nego pristati na Roccovu ucjenu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju