Deša i Filip uživaju u sreći i ljubavi te mu Deša mu predloži da se doseli kod nje. Dživo uspijeva smiriti Adelu i natjerati je da se vrate u sigurnost hotela, gdje on probdije noć pokraj njenog uzglavlja.

70.ep

Deša i Filip uživaju u sreći i ljubavi te mu Deša mu predloži da se doseli kod nje. Dživo uspijeva smiriti Adelu i natjerati je da se vrate u sigurnost hotela, gdje on probdije noć pokraj njenog uzglavlja. Tijekom noći, Adelu dolazi posjetiti Dijana koja se iznenadi Dživinom brigom prema Adeli. Međutim, ujutro Adela tjera Dživa od sebe, što njega nagoni da se opije te odlazi maltertirati Dešu u bolnicu. Kad i od nje biva prezren, odlučuje da više ne želi sažalijevanje i da će opet postati netko i nešto u ovom gradu.

Maro i Jana se spremaju na Šipan i sve su bliže polasku, kad ih presretne Martin koji ispred Mara razotkrije u kakvom su on i Jana odnosu. Jana je očajna i odlazi s Martinom, dok Maro ostaje dubinski razočaran i bijesan. Judita je potresena Roccovom ucjenom – mora otići s Roccom u Padovu kako on ne bi ubio Mara. Maris uspije nagovoriti očajnu Juditu da joj se otvori te joj Judita sve prizna. Zgrožena Roccovim činom, Maris ohrabri Juditu da ode reći Maru istinu. Judita kreće, ali Rocco je zatiče i bude grub prema njoj. Maris skoči u obranu kćeri, a Rocco joj krene uzvratiti. No, Judita se umiješa te upravo nju zadesi nemilosrdan Roccov udarac, nakon kojeg Rocco fizički nasrće na Maris i Judita shvaća da je njen suprug potpuno izvan kontrole i spreman na sve. Nemajući izbora, Judita mu govori kako pristaje otići s njim.