Maris odbija Borisovu ponudu da ode s njim, iako je, priznaje mu, o tome već razmišljala.

26.ep - 18. listopada

Maris odbija Borisovu ponudu da ode s njim, iako je, priznaje mu, o tome već razmišljala. Magdalena ne propusti primijetiti kako Boris gaji osjećaje prema Maris, što ona odbija prihvatiti. Na koncu, emotivna od razgovora s Borisom, odluči razgovarati s Juditom i obećati joj da će, bez obzira na sve, uvijek biti uz nju.

S druge strane, Dživo odluči promijeniti taktiku i ispričati se Šišku i Maru za svu nevolju koju im je u životu priuštio.

Maro uspije spasiti oca i od njega saznaje pravu istinu o Knegu. Otac i sin vraćaju se u konobu gdje zatiču Dživa. Bijesan Maro ga napada i tjera iz konobe, no Dživo pod svaku cijenu želi uvjeriti svoju okolinu kako je prihvatio njihovo vjenčanje. Uvjerava Šiška i Mara da se kaje zbog počinjene nepravde u prošlosti i moli da mu se oprosti. No, ni Šiško, ni Maro nisu uvjereni u iskrenost Dživovih namjera, ali zbog Judite, Maro pristaje na nesigurno primirje.

Za to vrijeme, Judita sretno obavještava prijatelje kako se udaje, a Dešu zamoli da joj bude kuma.

U Vili Menčetić Magdalena i Maris su uzbuđene oko Juditinog vjenčanja i kuju velike planove, no Judita ih pokušava zaustaviti jer želi skromno vjenčanje.

Dživo dovodi Mara u Vilu i trudi se svoje ukućane uvjeriti da se predomislio i da je sasvim dobronamjeran. Čak uspije nagovoriti Juditu da se vrati kući barem do vjenčanja. Zbog svega toga, Maris nema izbora nego primiti Dživa natrag u svoj krevet. Maris želi Borisa i teško joj pada bliskost s Dživom.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju