Maris prati Borisa koji odvodi Ružinu obitelj do Splita te oni napokon iskreno razgovaraju i priznaju jedno drugom svoje osjećaje. Oboje zaključe kako je njihova ljubav previše jaka da bi išta stalo između njih.

69.ep

Maris prati Borisa koji odvodi Ružinu obitelj do Splita te oni napokon iskreno razgovaraju i priznaju jedno drugom svoje osjećaje. Oboje zaključe kako je njihova ljubav previše jaka da bi išta stalo između njih. Jana pomogne Matiji da lakše prihvati situaciju u kojoj se našla i odlazak s majkom iz Dubrovnika. Kesovije i Ljuba su presretni što je Matija dobro, a Jani je drago što se opet našla u ulozi heroja. Matija se uspijeva opustiti s Ljubom i njih dvije se sve više povezuju, što teško pada Kesovijama. Rastanak je bolan, ali neizbježan. Po odlasku iz konobe, Ljuba shvati da joj je Dijana vratila novac uz lijepe želje.

Dživo ne može prestati misliti na Adelu, koja je presretna jer danas dolazi Andro iz logora. Međutim, Andrinog imena ne bude na popisu puštenih zarobljenika. Očajna Adela skoro pogine pred neprijateljskim mecima, no Dživo je uspije zaštititi. Rocco je odlučan odvesti Juditu u Padovu. Ozbiljnost svoje namjere dodatno pojačava prijetnjom pištoljem - ukoliko ne ode s njim, Maro bi mogao nastradati.

Jana i Maro se zbližavaju i ona ga zove u svoju sobu, gdje ga otvoreno poziva na seks. Jana shvaća da Maro još nije spreman za fizički kontakt s njom te se povlači kako bi mu dala prostora i zaslužila njegovo povjerenje. Maro joj je na ovome zahvalan, jer još nije prebolio Juditu. Ipak, na odlasku iz stana predomisli se...
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju