Duboko potresena Dživovim uvredama i ponižavanjima, Maris shvaća kolike je godine to trpjela, a Magdalena je pokušava utješiti.

25.ep - 17. listopada

 

Nakon što je Deša zaštitila Filipa, a načelnik stopirao istragu o lijekovima, Filip se ispričava Deši zbog čitave situacije, a Deša prihvaća ispriku. Shvaća da je Filip učinio pogrešnu stvar, no gubitak odličnog doktora i poštenog čovjeka kao što je on, bio bi prevelik gubitak i za nju i za bolnicu.

Maro i Šiško kreću. Judita i Maro se emotivno opraštaju te su, usprkos neodobravanju roditelja, ustrajni u svojoj odluci da se vjenčaju čim se Maro vrati.

Zbog podrške koju je pružila Juditi, Dživo se okrutno iskaljuje na Maris te između njih izbija oštra svađa. Dživo bespoštedno vrijeđa Maris, nakon čega se ona slama u suzama. Boris na tavanu čuje njihov sukob...

Duboko potresena Dživovim uvredama i ponižavanjima, Maris shvaća kolike je godine to trpjela, a Magdalena je pokušava utješiti.

Za to vrijeme, Dživo bezuspješno razgovara sa svojom kćerkom. Odvodi je u konobu i pokazuje joj kakva ih sudbina čeka uda li se za Mara i time izgubi nasljedstvo. No, Judita će radije pristati na život bez novaca, nego bez ljubavi.
Dživo odlazi kod načelnika, ustrajan u svojoj odluci da Juditu makne iz Grada.

Usprkos boli koju i dalje osjeća, Boris uspijeva doći do terase na kojoj zatiče slomljenu Maris. Odlučan da je zaštiti, Boris nagovara Maris da ostavi Dživa i pođe s njim...

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju