Judita pristaje na Marovu prosidbu te njih dvoje objavljuju vijest Šišku i Dijani. Dijana daje Juditi svoj prsten i moli ju za oprost što joj nije vjerovala. Judita pita Matiju da joj bude kuma, a Maro satnika Peru.

EP. 86 17.02. - PONEDJELJAK

Martin sumnja da ga Jana vara s Marom i to posebno nakon što među njenim stvarima pronađe njihovu zajedničku fotografiju sa Šipana. Jana to sve negira i pokušava manipulirati njime. No, da je Martin i dalje sumnjičav, Jana se uvjeri kad načuje njegov i Borisov razgovor u kojem ga Martin pita je li Janu ikad vidio s drugim muškarcem? Deša i dalje od Filipa krije svoje osjećaje, što Adela primjećuje, te ju pokuša oraspoložiti. Razgovara s njom i na koncu ju uspije nagovoriti da se pomoli Bogu te barem tako rastereti dušu. Judita dolazi u Magdalenin stan gdje upada ravno u Roccovu klopku. Rocco nasrće na Juditu – želi joj se osvetiti za sve što mu je napravila. Krivi nju i njenu majku da su mu uništile život. Iako se Judita bori kao lavica, pa čak i ranjava Rocca nožem u nogu, on ju uspije svladati i pokuša silovati.

Nakon što je pročitao Juditino pismo, Maro zajedno s Matijom žuri u Grad. Njih dvoje dolaze do Magdaleninog stana gdje nalaze malu Zoru skrivenu u haustoru. Maro pojuri u stan i spašava Juditu od poludjelog Rocca. Rocco bježi, a Maro kreće za njim kako bi izvukao bilo kakvu informaciju o Maris te ga dostiže na trgu. Rocco izigrava potpunog luđaka, sve kako bi dobio na vremenu. Boris i Dživo zatiču Mara kako tuče Rocca te ih razdvajaju, a Maro objašnjava kako trebaju pod hitno od Rocca saznati gdje je Maris. Rocco se na to zloguko nasmije i ustvrdi kako je za Maris već sve kasno. I zaista, Rocco ju je ostavio na minskom polju.

EP. 87 18.02. - UTORAK

Pod prijetnjom smrću, Rocco prizna Borisu gdje je ostavio Maris. Dok Maro vodi Rocca u policiju, Dživo i Boris kreću k Maris. Boris riskira svoj život kako bi spasio voljenu ženu, koju, naposlijetku, bez svijesti uspije dovesti u bolnicu. No, kad Maris dođe k sebi, grubo odbija Borisa koji, očajan, utjehu traži u drugim ženama. Judita ne može izdržati neizvjesnost te odlazi potražiti Mara. Oni se susreću i emotivno jedan drugome otvaraju. Maro odlazi s Juditom u stan gdje ga Zora nazove tatom. Maro je duboko ganut i presretan što ima obitelj koju toliko voli. Uskoro dolazi i Dživo reći im da je Maris dobro. Dživo prvi put ugleda malu Zoru te uslijedi emotivan susret djeda i unuke.

Pod izlikom posjeta majci, Jana planira potražiti Borisa. No, Martin ovo osujeti te je Jana prisiljena sa suprugom posjetiti Magdalenu. U bolnici sureću Borisa koji brine za Maris, što Janu ne ostavi ravnodušnom. Dodatno, Jana susreće i Juditu koja je došla posjetiti Magdalenu. Judita se pridruži kod Magdalenina uzglavlja dok Magdalena jedvice progovori Jani zahtjev – neka vrati kuću Menčetićkama. Dživo u bolnici susreće Adelu koja se bori protiv svojih osjećaja prema njemu. No, Dživo je ovaj put uporan i, iako Adela bježi od njega, on je slijedi – i strastveno poljubi. 

EP. 88 19.02. - SRIJEDA

Magdalena je sve gore. Na izmaku snaga govori Jani kako zna da ima dobro srce i uvjerava Juditu kako će Jana učiniti ono što je ispravno – vratiti im kuću. Za to vrijeme, Martin u bolnici sureće Mara te se sukobljava s njim. Napada ga jer je uvjeren da je on Janin ljubavnik, što Maro demantira. Dolazi Jana koja, na Marovo iznenađenje, brani Martina. Maro odlazi, a Martin se istresa na Janu, jer želi čuti s kim je ako nije s Marom. Njihov sukob prekida Maris, koja zaprijeti Jani i Martinu da će im oduzeti kuću. O tome obavještava i ostatak obitelji te joj Dživo nudi pomoć. Čitava obitelj Menčetić je napokon sretna i na okupu: Maris i Dživo sa svojom kćeri, zetom i unučicom Zorom. Nakon trenutaka sreće, Maro i Judita odluče Zoru upoznati i sa drugim djedom i bakom te ju vode u Konavle. Dijana i Šiško prvi put susreću svoju unuku...

Dživo pak odlazi u bolnicu k Adeli, govoreći joj da ne želi od nje odustati. No, ona ga odbija i govori mu da ga ne želi vidjeti više nikad u životu. Dok Dživo ostaje povrijeđen, Adelu pod budnim okom drži sestra Gloria, koja shvaća da s njom nešto nije u redu.
Maris dolazi u konobu zahvaliti Borisu što ju je spasio. On želi razgovarati s njom, no ona ga ponovo odbija. Ne može mu oprostiti što je bio s Janom. Očajan Boris još jednom utapa tugu u alkoholu.

EP.89 20.02. - ČETVRTAK

Dok se Adela lomi nakon susreta s Dživom, on posjećuje Maris. Nakon dugo vremena pričaju otvoreno. U ugodnom i iskrenom razgovoru odlučuju ostaviti sve loše iza sebe. Dživo joj želi pomoći da vrati vilu Menčetić. Zajedno odlaze kod Rocca u pritvor, jedino im on može pomoći u tome. Maris blefira pred Roccom da zna cijelu istinu i nagovara ga da dio odgovornosti prebaci na Janu. On ispočetka odbija, ali ju ipak odluči prijaviti.
Jana i Martin provode naizgled idiličnu večer, koju prekida Janina mučnina, ali i nenajavljeni posjet Sonje. Želi ispitati Janu o Roccovim optužbama, ali ju ona odbija jer nema službeni nalog. Martin odluči ipak stati na njezinu stranu i obeća da će se pobrinuti za Rocca i Maris. Boris dolazi u bolnicu gdje susreće Magdalenu. Ona ga u groznici podsjeća na to koliko ga je Maris voljela. Boris se lomi što učiniti, boji se da je prekasno.

Šiško i Dijana su van sebe od sreće kad saznaju da imaju unuku i da su Maro i Judita ponovno zajedno. Dijana ih iznenadi poklonom - kupila je za Mara susjedovu kuću, i mala obitelj odlučuje početi novi život u Konavlima. Maro u trenutku sreće zaprosi Juditu. Deši je još uvijek teško prihvatiti da ne može zatrudnijeti.

EP. 90 21.02. - PETAK

Judita pristaje na Marovu prosidbu te njih dvoje objavljuju vijest Šišku i Dijani. Dijana daje Juditi svoj prsten i moli ju za oprost što joj nije vjerovala. Judita pita Matiju da joj bude kuma, a Maro satnika Peru. Ipak, zbog svega u prošlosti učinjenog, Judita odluči da neće zvati Dživa na svadbu. Martin prijeti Maris, koja se hrabro drži i suprotstavlja Martinu. Boris dolazi u pravi čas da izbaci Martina iz stana i još jednom spasi Maris. Maris i Boris dožive trenutak bliskosti, no Maris ga ipak zamoli da ode.