Šiško i Dijana uspiju nagovoriti Matiju da sa svojom majkom ode iz Dubrovnika. Ljuba zahvaljuje Dijani kovertom punom novaca, a Matija se preko radio stanice emotivno oprašta od Mara.

Šiško i Dijana uspiju nagovoriti Matiju da sa svojom majkom ode iz Dubrovnika. Ljuba zahvaljuje Dijani kovertom punom novaca, a Matija se preko radio stanice emotivno oprašta od Mara. Nakon što su je spakirali, Ljuba, Dijana i Šiško shvaćaju da je pobjegla. Dok svi kreću u potragu za njom, Matija se krije u razrušenoj kući. Goruće grede u kući polako se urušavaju, no Jana pronalazi Matiju te u zadnji čas uspije spasiti djevojčicu. Tužna zbog odlaska iz Grada, Matija povjerava Jani kako ne želi u Njemačku, jer ju je strah da će tada Dijana pomisliti da je ona ne voli.

Oslobođeni logoraši vraćaju se sutra u Grad. Adela je sretna i puna nade da će s njima doći i njen voljeni sin. U trenucima sreće zatiče je Dživo te se oni pomalo zbližavaju. No, nježan razgovor prekida dolazak Borisa pa između Dživa i kapetana izbija još jedna svađa.

Judita i Maris ne dopuštaju Magdaleni da ode iz kuće. Judita na koncu zamoli Magdalenu da ostane radi malene Ane koja boluje od hripavca. Filip maloj pacijentici organizira prijevoz do Splita, jer ne smije u bolnicu s drugim pacijentima.

Deša brine za Juditu i boji se da Rocco nije dobar čovjek za nju. Istovremeno, Rocco čitavo vrijeme negoduje oko boravka sirote obitelji u Vili Menčetić. I dok oni čekaju da se pojavi netko iz Odreda tko će odvesti Ružu i djecu put Splita, u Vilu stiže Boris. U susretu punom emocija, Boris poljubi Maris, a ona mu uzvraća poljubac, bez obzira na njegovu prevaru. Ruža se emotivno oprašta od svih te kreće s Borisom prema luci, a Maris ih odluči otpratit, kako bi još koji trenutak provela s Borisom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju