Nakon što ga je Deša odbila, Dživo prisiljava Maris da spava s njim. Boris čuje njihovu svađu te odvlači pozornost lupanjem. Maris odlazi na tavan i zatiče Borisa na podu, u bolovima, bijesnog zbog Dživovog ponašanja te on prvi put otvorenije pokazuje emocije prema Maris.

23.ep - 15. listopada

 

Deša konfrontira Filipa koji joj priznaje da je odgovoran za manjak lijekova u bolnici. Govori Deši da ih je uzeo kako bi njima spasio nekome život, ali ne otkriva kome.

Miho u konobi dočekuje Mara kao pravog heroja. Maro ne propusti napomenuti da je Judita jednako zaslužna za njihov herojski podvig. Usprkos svemu, Šiško je i dalje hladan prema Juditi, a nakon incidenta sa Dživom, i samoj Juditi postaje nelagodno biti blizu Šiška.

Maro i Šiško dobivaju nalog da sutra zorom moraju na Srđ. Judita je ponosna na svog Mara, ali i zabrinuta. Dvoje zaljubljenih noć prije Marova odlaska provode na plaži, gdje joj Maro obećava da će se vratiti.

Nakon što ga je Deša odbila, Dživo prisiljava Maris da spava s njim. Boris čuje njihovu svađu te odvlači pozornost lupanjem. Maris odlazi na tavan i zatiče Borisa na podu, u bolovima, bijesnog zbog Dživovog ponašanja te on prvi put otvorenije pokazuje emocije prema Maris. Dok Dživo zaziva Maris i kreće prema tavanu, bijesan Boris želi se obračunati sa Dživom. Maris ga ipak uspije smiriti te on i dalje ostaje skriven na tavanu. Ipak, Boris joj otkriva da što prije želi otići s tavana Vile Menčetić…

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju