Dok se Boris polako oporavlja na tavanu Vile Menčetić, Maris se polako istinski zbližava s njim, iako i dalje potiskuje svoje osjećaje prema njemu.

22.ep - 14. listopada

Dok se Boris polako oporavlja na tavanu Vile Menčetić, Maris se polako istinski zbližava s njim, iako i dalje potiskuje svoje osjećaje prema njemu.

Dživo dolazi u bolnicu i donosi lijekove za malu Dešu te shvaća da Judita, koje nema kod kuće već dva dana, nije ni u bolnici. Zabrinuti Dživo sreće satnika koji ga pohvali što je svoj gliser ustupio Odredu naoružanih brodova te je, zahvaljujući njemu, Maro izveo herojsko djelo donijevši u Grad lijekove i hranu. Bijesan Dživo kreće prema konobi.

U međuvremenu, Maro, Šiško i Dino prebace hranu i lijekove u konobu. Šiško je zadovoljan uspješnom akcijom, ali i dalje hladan spram Judite, što se Maru ne sviđa te pokušava smekšati očev stav prema Juditi. No, Šiško ostaje tvrd.
Slavlje Marovog i Juditinog uspjeha prekida dolazak razjarenog Dživa te izbija strašna svađa između njega i Kesovija.

Nakon sukoba s Kesovijama, Dživo i Judita se vraćaju kući gdje se nastavljaju svađati. Maris saznaje da je Judita bila na Šipanu te i ona shvaća da su stvari otišle predaleko, iako i sama uviđa da je Judita zaljubljena i ne može se tako lako odvojiti od Mara. Ipak, Dživo odluči poslati Juditu u Italiju te se nalazi s načelnikom kako bi riješio pitanje prijevoza.
Ni kod Kesovija Marov i Juditin pothvat ne sjednu na plodno tlo. Šiško brani Maru da se viđa s Juditom radi Dživa. Maro protestira i odluči potražiti svoju Juditu. Njih dvoje se zaklinju na vječnu ljubav i odnose lijekove u bolnicu. Deša je ganuta njihovim pothvatom, ali joj pažnju odvraća Aničina informacija da iz bolnice nestaju lijekovi...

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju