Nakon što je pristala na Alexovu prosidbu, Anica shvaća da je odlazak iz Dubrovnika za nju nemoguća misija. I dok sretan Alex govori Anici da je dogovorio odlazak iz Dubrovnika, ona mu teška srca kaže kako ne može poći s njim te ostaje u Dubrovniku.

66.ep

Nakon što je pristala na Alexovu prosidbu, Anica shvaća da je odlazak iz Dubrovnika za nju nemoguća misija. I dok sretan Alex govori Anici da je dogovorio odlazak iz Dubrovnika, ona mu teška srca kaže kako ne može poći s njim te ostaje u Dubrovniku. Povrijeđen i razočaran, Alex kreće s Borisom prema brodu, ali se u zadnji trenutak predomisli. Anica je presretna kad shvati da je njen voljeni zaručnik odlučio ostati u Gradu zbog nje.

Maro na trgu ugleda Juditu, koja mu ispred kapelice ostavlja poruku. Potresen tim susretom, donosi odluku da se vrati na bojište. Jana se zagrljajem oprašta od njega, a njihov zagrljaj primijeti Martin, koji je kasnije dočeka u sobi. Ljubomoran i posesivan, traži od Jane da se prestane viđati s Marom. Zatečena Martinovim grubim nastupom, Jana shvaća da će morati promijeniti taktiku ukoliko ne želi izgubiti ono što dobiva od njega. Jana se kune Martinu kako između nje i Mara nema ništa i zavodi ga. Rocco i dalje nije siguran je li uspio Juditu pridobiti za sebe. Želi je potpuno zarobiti i zabranjuje joj rad u bolnici.

Maris je i dalje pod dojmom Borisove posjete. Iako je sretna jer je preživio najteži napad na Grad i dalje nije spremna oprostiti mu avanturu sa Sonjom. I dok Maris sa Magdalenom nosi ogrjev preko razrušenog Grada, na ulici susreće ženu Ružu s dvoje djece, koji su izgubili krov nad glavom.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju