Jana podivlja kad sazna od Rocca da su Maro i Judita bili skupa i odluči dočekati Mara s bojišta. U međuvremenu, Judita se povjerava Maris kako ne želi biti u braku s Roccom, a majka je ohrabruje.

65.ep

Dživo ipak ne izdaje Načelnika, ali mu i dalje zamjera. Nakon sukoba, Dživo dolazi u Vilu Knego gdje mu Maris zatvara vrata pred nosom. Ipak, Maris lakne što je on dobro, ali je na koncu izbezumi Borisova posjeta. U bolnici se Deša ruši od iscrpljenosti. Filip otkrije da krvari i odvodi je kući.
Anica i Alex provode sretne trenutke. U trenu nepažnje, Alexu ispada iz jakne prsten, što iznenadi Anicu. Anica je iznenađena Alexovom prosidbom na koju ushićeno pristaje.

Jana podivlja kad sazna od Rocca da su Maro i Judita bili skupa i odluči dočekati Mara s bojišta. U međuvremenu, Judita se povjerava Maris kako ne želi biti u braku s Roccom, a majka je ohrabruje. Rocco to čuje i natjera Juditu da krene prema konobi čekati Marov povratak. Njih dvoje iz sjene gledaju kako Jana pokušava zavesti Mara, ali joj to ne pođe za rukom. Maro joj ne želi biti ništa više od prijatelja. Juditi lakne, ali joj Rocco pokaže pištolj i uvjeri kako će ubiti Mara ako se ne oprosti s njim jednom zauvijek. Judita je šokirana novom Roccovom ucjenom koja je ovaj put gora no ikada. Prisiljena na potez koji je previše užasan i ne vjerujući ni sama da je u stanju to izgovoriti, Judita govori Maru da su njih dvoje dva različita svijeta i da nikada nisu trebali biti zajedno. Maro je potresen i kaže Juditi da je više ne želi vidjeti niti znati da postoji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju