Borisovo stanje se pogoršava te Magdalena govori Maris da trebaju liječničku pomoć jer bi Boris u protivnom mogao umrijeti.

20.ep - 10. listopada

 

Maro i Judita stižu gliserom na Šipan kod Nade. No, usprkos nagovaranju, Nada odbija poći s njima za Dubrovnik. Maro i Judita odluče prenoćiti na otoku te u lijepoj uvali zaljubljeni par provodi noć vodeći ljubav.

Deša na groblju svoje majke susreće oca Tonka koji joj savjetuje da ne napravi istu grešku koju je on učinio. Deša odbija daljnji razgovor s njim te odlazi ljuta. Kad je Filip nakon napornog dana doprati kući, Deša mu ponudi da nakratko ostane. Filip shvati Dešinu naklonost doslovno i krene je poljubiti, no ona ga odbija.

Budući da je Maris to molila, Magdalena pristaje pomoći Borisu i čuvati njihovu tajnu, iako ne odobrava njegovu prisutnost u kući. Obje moraju lagati ispred Dživa, koji je sve više frustriran, sumnjičav i neugodan, jer ima osjećaj da više nitko u kući ne obraća pozornost na njega. Borisovo stanje se pogoršava te Magdalena govori Maris da trebaju liječničku pomoć jer bi Boris u protivnom mogao umrijeti. Maris je primorana pozvati doktora te u tu svrhu odlazi u bolnicu gdje nalazi Filipa i moli ga da joj učini uslugu i spasi Borisa. Nakon što sazna o kome se radi, Filip joj oklijeva pomoći...

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju