Deša je nesretna i nedostaje joj Filip.

101.ep., 10. ožujak

Deša je nesretna i nedostaje joj Filip. No, raspoloženje joj popravi buket kojeg primi, na kojem je poruka s predloženim vremenom sastanka. Deša je uvjerena da je buket od njenog Filipa.
Maro zahvali Dživu što je spasio Zorin život i zaželi mu dobrodošlicu u obitelj. Judita je sretna zbog ovog Marovog čina.
Maris posjećuje Dživa u bolnici. Donosi mu papire za razvod koje treba potpisati te njih dvoje razgovaraju kao stari, bliski prijatelji. Po odlasku Maris, Dživo iskoristi situaciju da se pokuša približiti Adeli.
Boris je odbio Janin zahtjev da joj pomogne oko Marisine ucjene te Jana moli Martina da odu iz Dubrovnika i vrate se u Italiju. No, Jana i ovdje nailazi na odbijanje. Jana saznaje da se Magdaleni stanje pogoršalo te se ponovo vraća Borisu i upotrebljava sva sredstva emocionalne ucjene koje može. Kasnije u bolnici, Jana susreće Maris, koja požuruje Janino iseljenje iz vile.
Boris je ipak pod dojmom Janinih riječi te naposljetku dolazi k Maris tražiti uslugu za Janu. On moli Maris da ne vrši pritisak na Janu, što Maris protumači kao da je on na Janinoj strani i otjera ga.


102.ep., 11. ožujak

Nakon što je u kući svoje majke pronašla Magdalenino pismo, zadovoljna Jana se s Dinom vraća u Grad. Jana i Dino se opraštaju, a njihovom zagrljaju svjedoči Martin, koji poludi od ljubomore te se iskaljuje na Dinu, a potom i na Jani. Ipak, Jana ga uspije uvjeriti da je Dino samo njen stari prijatelj, a Martin njena jedina ljubav. U vili, gdje se Jana prvi put osjeća kao plemenitašica, Jana nagovijesti Martinu da bi uskoro mogao saznati lijepe vijesti (misli na svoje plemenitaško podrijetlo).
Razočaran Boris vraća starim porocima – lakim ženama, no i dalje ne može zaboraviti Maris. Za to vrijeme, Judita tješi majku i smatra da je prirodno i ljudski da Boris brine za život svog djeteta, a time i za Janin. Usprkos svemu, Maris smatra da ga mora zaboraviti.
Jana posjećuje Maris gdje iz majčinog stana uzima neke Magdalenine stvari. Po dolasku u Vilu, Jana među njima nalazi fotografiju muškarca za kojeg je uvjerena da je njen otac.
Deša osjeća radost zbog skorog susreta sa suprugom. No, u dogovoreno vrijeme, Deša otvara vrata svog stana i neugodno se iznenadi kad na njima ugleda Filipa Vilima.
Za to vrijeme, Filip Marković se u Zagrebu susreće sa stanovitom ženom i dječakom.


103.ep., 12. ožujak

Motiviran Dinovim riječima da otkrije svoje osjećaje voljenoj, Dživo izjavi ljubav zatečenoj Adeli, nesvjestan da je Gloria svjedočila tom činu. Gloria zaprijeti Dživu Adelinom karijerom časne sestre te on, iako još uvijek bolestan, svojevoljno napušta bolnicu. Ispred konobe ga susreće Judita koja se odluči za njega brinuti te ga dovodi u Konavle na kućnu njegu.
Jana je emotivna oko mogućnosti da će saznati nešto o svom ocu, a Martin joj daje podršku.
Maris dolazi u Vilu ponoviti prijetnju Jani, ali je ipak ne oda Martinu. Jani lakne i ona nastavlja s potragom. Međutim, po povratku u majčino selo, naiđe na slijepu ulicu - Nuša je umrla.
Deša se slama ispred Vilima, kojeg grubo tjera iz stana. Nakon razgovora s Borisom, koji i dalje pati za Maris, Deša odluči boriti se za Filipa i odlazi u Zagreb pronaći ga. Međutim, nalazi ga u zagrljaju druge žene.


104.ep., 13. ožujak

Misteriozna Filipova ljubavnica u biti je njegova prijateljica, skrbnica njegovog nećaka. No Deša, ne znajući to, odlazi iz Zagreba slomljena, u uvjerenju da Filip ima drugu. Pokušava se sabrati i nastaviti normalno funkcionirati, ali joj baš i ne ide. Vilim ju želi oraspoložiti te ju poziva na piće, na što Deša pristaje.
Maro nije oduševljen činjenicom što će biti s Dživom pod istim krovom. Judita ga moli za malo strpljenja, jer ne može ostaviti oca samog. Maro popušta i Dživo postaje njihov gost dok se ne oporavi.
Matija traži Dživa da ju zaposli u konobi jer želi zarađivati i biti neovisna. Dživo se nećka, ali na kraju pristaje. Matija dolazi u konobu gdje zatiče nepozvanog gosta.
Dijana dolazi u posjet i njeguje bolesnog Dživa. On joj, pod utjecajem rakije i vrućice, otvara dušu te se dotaknu zajedničke prošlosti. Šiško navraća u kuću taman u trenutku da sve krivo shvati.


105.ep., 14. ožujak

Šiško bijesno nasrće na Dživa nakon što ga je našao u prisnom razgovoru s Dijanom. Dživo se pokuša obraniti, ali Šiško ga udara. Dolaze Maro i Judita i prekidaju njihovu svađu. Šiško izjavljuje kako više neće nogom kročiti u Marovu kuću dok je Dživo ondje. Dživo ne odustaje od razvoja svog odnosa s Dijanom, no ona odbija svaku ideju da bi se stvari ikad mogle popraviti među njima.
Maro je rastrgan između svog oca i oca voljene mu Judite. Potaknut razgovorom koji načuje između Mara i Judite, Dživo ujutro napušta Marovu kuću.
Deša, koja je u potpunosti zaboravila na dogovor s Vilimom, vraća se s posla i zatiče Vilima pred svojim vratima (zaspao je dok ju je čekao). Nakon oklijevanja, ipak ga pušta u stan na kavu.
Matija se obračunava s “provalnikom“ Nikolom. U zadnjem trenu smiluje se nad njegovim molbama i odustaje od zvanja policije.
Martin je u Župnom uredu zatekao sestru Gloriju kako pretražuje zbornike krsnih listova. Sestra Gloria se zbuni i, na Martinov zahtjev da mu preda Janin krsni list, Gloria se izvlači i odlazi.