Dešu iznenadi Alex, koji joj donese dva njena portreta snimljena po rođenju male Deše. Dešu dirnu fotografije i ona mu prizna da je trudna, nesvjesna da je Dživo iza nje te da je sve čuo.

36.ep - 1. studenog

Dživo uvjeri Juditu da se vrati s njim na sigurno, dok joj i dalje laže da nije vidio Mara. U utvrdi, Šiško je u teškom stanju zbog zadobivene rane i optužuje Juditu da je njegovom sinu slomila srce. Judita mu pred Dživom govori da ju je vlastiti otac oteo s vjenčanja.

Naposlijetku, Judita sanira Šiškovu ranu, a u noći ga prebace u bolnicu. Po povratku u Grad, Dživo moli Juditu da pođe doma, ali Judita odbija sve očeve pokušaje da joj se približi te ostaje uz Šiška u bolnici.

Dijana je van sebe od tuge i straha, jer, osim što ne zna što je sa Šiškom i Marom, proganja je izvjesni skori rastanak od Matije. Matija je užasnuta što će morati otići iz Dubrovnika i ne zna kako da se nosi sa svojim osjećajima.

Dživo dolazi u tavernu te obavještava Dijanu da je Šiško u bolnici. Dijana je sretna jer je Šiško živ, no šokira se kad čuje da Mara nema. Načelnik skandira heroju Dživu što je spasio Šiška, no ne nailazi na odobravanje. Iako je svega jednom otišao na ratište, Dživu je rata ipak dosta. Na račun spašavanja Šiška, traži od načelnika neki čin da ga poštedi povratka na bojište.

Dživo dolazi Maris na vrata kao heroj, ali ona je nepopustljiva u svom preziru. Ponavlja mu da nije dobrodošao u kuću, a on je još jednom podsjeća da će ´otkucati´ Borisa, i time si osigura daljnji boravak u Vili.

Šiško je pozvao Miha u bolnicu da organizira četu koja će ići pronaći Mara, ali Miho ga teška srca odbija jer bi to bila samoubilačka misija. Šiško je slomljen i krivi sebe za Marov nestanak. Dijana ga tješi.

Dešu iznenadi Alex, koji joj donese dva njena portreta snimljena po rođenju male Deše. Dešu dirnu fotografije i ona mu prizna da je trudna, nesvjesna da je Dživo iza nje te da je sve čuo.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju