Zora dubrovačka vraća se na male ekrane! Druga, još uzbudljivija sezona jedne od najgledanijih domaćih serija - 'Zora dubrovačka', gledatelje očekuje u ponedjeljak.

Novi nastavci odvest će nas pet godina unaprijed, u poslijeratni Dubrovnik. Snažne emocije, uzbudljivi zapleti, isprepleteni odnosi i opasne spletke samo su dio uzbuđenja koje nas očekuje uz glavne junake Zore dubrovačke.

Zvjezdana glumačka ekipa dobila je nove članove koji svojom izvedbom dodatno obogaćuju seriju, a među njima je i Ines Bojanić koju ćemo od sada gledati u ulozi Maris.

'Izuzetno mi je drago što mogu biti dio Zore dubrovačke. Kako jedno vrijeme nisam bila u prilici posvetiti se poslu jer sam zasnivala obitelj mislila sam da će mi trebati malo više vremena za uploviti u ovaj posao, ali imam dojam kao da nisam nikad ni otišla. Zahvaljujem produkcijskom timu što mi je poklonio povjerenje koje ću nadam se opravdati na obostrano zadovoljstvo', izjavila je glumica Ines Bojanić.

Maris se nakon višegodišnjeg izbivanja vraća u Dubrovnik, a ondje će je dočekati prvi obračuni s prošlošću.

Deša (Jelena Perčin) je u međuvremenu postala ravnateljica bolnice, a Adela (Sandra Lončarić) se nakon pet godina samostanskog života u Dubrovnik vraća kao časna sestra.

Dživo (Alen Liverić) preuzima konobu i vodi je s Dinom (Jasmin Mekić), a vidjet ćemo i kako će se Magdalena (Jolanda Tudor) nositi s teškom bolesti.

Dijana (Ana Kvrgić) i Šiško (Dragan Despot) sada uživaju u svojoj sreći i obnovljenoj kući, a njihova sreća bit će potpuna kada im se u obiteljskom zajedništvu pridruži i njihov sin.

Glavni junak Maro (Boris Ler) koji je proveo pet godina na ratištu, vraća se u Konavle puno zreliji, ali i pomalo povučen u sebe. On nastoji ne zanositi se snovima o Juditinom povratku, no te ga misli ipak ne prestaju proganjati. Do velikog obrata u njegovom životu dolazi u trenutku kada sazna da je Judita rodila njihovu kćer Zoru.

Otvorenu i simpatičnu djevojčicu Zoru u seriji će utjeloviti petogodišnja djevojčica Iva Vujanić kojoj je ovo prva uloga u seriji.

Rođenje malene Zore te višegodišnje izbivanje iz Dubrovnika i razdvojenost od Mara i na glavnoj junakinji Juditi ostavili su velike tragove. Judita je sve ove godine s majkom živjela u Rimu, skrivajući se od vanjskog svijeta i policije, ali i željno čekajući rasplet svih nesporazuma iz prošlosti.

Novi život junaka Zore dubrovačke donosi nova uzbuđenja i izazove koji će nas ostaviti bez daha! Ne propustite početak nove sezone već ovog ponedjeljka na Novoj TV!

Najnovije epizode svoje omiljene serije Zora dubrovačka pogledaj prije svih samo na OYO