Nakon nesreće, Adela nagovori Dživa da pođe u bolnicu na pregled vidjeti nije li nešto slomio. No, tamo ga zadržavaju zbog upale pluća te se Adela brine o njemu.

EP. 96 03.03. - PONEDJELJAK

Nakon što je saznala da je Jana trudna, Maris skupi hrabrost i odlazi se suočiti s njom. Želi od nje saznati tko je otac njenog djeteta i spriječiti ju da odvede Magdalenu. Magdalena uvjerava Maris da je odlazak na liječenje dobra odluka te moli Maris da ju shvati. Nakon što ona ode u Švicarsku, Maris se suoči s Janom i uspije od nje saznati bolnu istinu – Jana nosi Borisovo dijete.

Adela potakne Juditu da se nađe s Dživom. On konačno dođe na svoje i provodi prekrasno poslijepodne sa Zorom, nakon čega se zahvaljuje Adeli i pokušava ju spriječiti da ode za Španjolsku. Lukavi Dživo odluči bolnici donirati novac za medicinski uređaj uz uvjet da Adela bude ta koja će primiti donaciju. Adela shvati što se krije iza tog njegovog dobrog djela i nastoji ga odbiti.

Deša ugleda pismo od Anice i Alexa u kojem ih obavještavaju da su postali roditelji. Filipa brine kako će Deša to prihvatiti, a nju brine Filipovo ćudljivo ponašanje. Ona osjeća da je Filip distanciran, no uvjerava ga da je sretna s njim te da ne želi da išta stane između njih. Ipak, kasnije Filip zatiče Dešu kako plače nad slikom djeteta Anice i Alexa te donosi odluku...

EP. 97 04.03. - UTORAK

Jana preklinje Maris da šuti pred Martinom o ocu njenog djeteta i Maris odluči ne odati mučnu joj tajnu Martinu. Slomljena saznanjem da je Boris otac Janinog djeteta, Maris odlazi Juditi po utjehu, a potom suočava Borisa s bolnom istinom preko koje ne može prijeći. Maris donosi konačnu odluku i ostavlja Borisa.

Jana je u strahu da će Martin ipak saznati istinu. Ona sreće Borisa koji se mora suočiti da Jana nije lagala Maris – on je uistinu otac Janinog djeteta. Filipu je teško napustiti Dešu, ali je odlučan u tome da joj omogući život kakav misli da Deša zaslužuje te naposljetku odlazi iz Dubrovnika.

Na Dživino zadovoljstvo, Adela će ipak produžiti svoj boravak u Dubrovniku. Dok Adela nastoji iz njega izvući dodatne donacije za još pokoji aparat, Dživo se ne buni, već uživa u Adelinoj blizini.


EP. 98 05.03. - SRIJEDA

Deša je u potpunom šoku nakon saznanja da je Filip otišao te ga odlazi potražiti u stan. No, tamo ne nalazi njegove stvari i shvaća da je uistinu otišao te doživljava potpuni slom. Deša se pokušava sabrati i shvatiti Filipove namjere, ali nakon razgovora s Bojkom i Borisom, osjeća se samo gore.

Gloria traži dobrovoljca koji će u ime bolnice otići na svečano primanje povodom donacija koje su dobili. Svi su zauzeti pa to dopadne Adelu, koja se neugodno iznenadi kad sazna da će tamo ići sa Dživom, jednim od donatora. Dživo želi impresionirati Adelu svojom vožnjom skrivenim putevima, no preračuna se te se oni u mrkloj noći putem izgube...

Maris je duboko nesretna nakon razgovora s Borisom, a Judita ju tješi i nagovara da dođe kod njih u Konavle dok se malo ne smiri. Na odlasku iz stana susreću Borisa koji ne odustaje, već se želi boriti za njihovu ljubav. No, Maris više nema snage. Očajan Boris utapa tugu u alkoholu pa odluči konfrontirati Janu. Misli da je sve to napravila namjerno. U žestokoj raspravi i naguravanju, Jana izgubi ravnotežu i pada niz stepenice...

EP. 99 06.03. - ČETVRTAK
Deša se teško nosi sa činjenicom da ju je Filip ostavio. Tonko joj na kratko ulije nadu, ali se pokaže da je uzaludna, jer je Filip i službeno u kliniku poslao svoj zahtjev za otkazom.

Adela i Dživo provode vrlo zanimljive trenutke u štaglju kojeg je on pronašao kao privremeno sklonište od nevremena. Adela se trudi svim silama Dživa držati što dalje od sebe; oboje jedva odolijevaju iskušenju da se jedno drugome bace u zagrljaj. No, nakon noći napetosti vraćaju se u Dubrovnik, oboje pomalo sjetni, jer je njihova avantura gotova.

Boris pak vodi Janu u bolnicu. Ona osjeća snažne bolove u predjelu trbuha i inzistira da ju Deša pregleda. Deša pristaje i otkrije da je bila riječ o lažnoj uzbuni, ali da bi Jana trebala voditi više računa o sebi. Martin, srećom, ništa ne posumnja već odluči bolje paziti na nju i na trudnoću.

Maris dovodi Zoru pred vilu Menčetić. Jana je ugleda i na koncu zaustavlja. Traži od nje da joj ne prilazi, ali Maris ju odluči ponovno ucijeniti. Reći će Martinu za dijete, ako joj Jana ne vrati kuću. Iako se trudi to sakriti, Jana je potresena i uplašena Marisinom prijetnjom. I dok se Maris i Jana svađaju, mala Zora sve prestrašeno sluša te pobjegne. Maris shvati da Zore nema i u panici je počne tražiti. Dživo, koji se upravo sa Adelom vratio u Grad, ugleda dijete na cesti i shvati da je to Zora.

EP. 100 07.03. - PETAK

Dživo se baca pred jureći auto i u zadnji trenutak spašava Zoru. Maris priznaje Maru i Juditi da je dovela Zoru u opasnost. Maro je bijesan na Maris, ali Judita ga smiruje. Maris moli Mara neka razmisli o tome želi li vječno Dživu priječiti da se zbliži sa svojom unukom, jer ipak joj je spasio život.

Maris otkriva Juditi kako je odlučila ucijeniti Janu i vratiti njihovo nasljedstvo. Juditi se to nikako ne sviđa i pokušava majku odvratiti od toga, no Maris ne želi odustati.
Potresena Jana provodi neko vrijeme u konobi s Dinom. Dino ne može više savladavati osjećaje prema Jani i poljubi ju. Jana je zatečena poljupcem i ljuta na Dina. Martin dolazi po Janu te otkriva Dinu kako on i Jana očekuju dijete. Dino je povrijeđen i razočaran. Na koncu, Jana odlazi k Borisu i traži od njega da ju oslobodi Maris i njezinih prijetnji.

Deša otkriva da je Filip odlučio prihvatiti posao u Zagrebu. Bijesna i šokirana odluči poći po njega u Zagreb. Deši u zadnji trenutak pobjegne autobus i ona se preispituje je li njena odluka da trči za Filipom toliko razborita. Nakon nesreće, Adela nagovori Dživa da pođe u bolnicu na pregled vidjeti nije li nešto slomio. No, tamo ga zadržavaju zbog upale pluća te se Adela brine o njemu.