U gorućem hotelu Dživo riskira svoj život da bi spasio Adelin. Uspijeva je donijeti do bolnice gdje joj pomoć pruža požrtvovna Deša, koja skriva da je i sama u boli zbog stare rane za koju je Dživo zaslužan.

64.ep

Napad na Grad i Srđ polako jenjava, a neprijatelj se polako počinje povlačiti. Anica napokon pronalazi Alexa. I dok su oni presretni zbog ponovnog susreta, Jana i Rocco su zabrinuti za Mara i Juditu. Sretnu Iva, koji se taman vratio sa Srđa, a koji im kaže da su Judita i Maro zajedno na Srđu. Istovremeno, Maro požuri vidjeti što je s Juditom, koja je na mukama jer mu ne smije reći istinu. Ona pobjegne od njega, no Maro potrči za njom i uspijeva je sustići. Iako mu Judita ništa ne smije reći, oni šutnjom, pogledom i dodirima sve jedno drugom kažu. Provode zajedničko vrijeme razmjenjujući nježnosti, nakon čega je Judita spremna sve priznati Maru. No, tada ih zatiče bijesni i ljubomorni Rocco koji zaprijeti Juditi da će ostati bez svega ako ne ostavi Mara. Na Marovo iznenađenje, Judita pristaje na ucjenu. Maro je ponovo poražen.

U gorućem hotelu Dživo riskira svoj život da bi spasio Adelin. Uspijeva je donijeti do bolnice gdje joj pomoć pruža požrtvovna Deša, koja skriva da je i sama u boli zbog stare rane za koju je Dživo zaslužan. Dživo se iskreno ispriča Deši za sve što joj je priuštio. Međutim, kad se Adela probudi, tjera Dživa od sebe pogrdnim riječima te tako potkopa njegov trud da se prezentira u boljem svjetlu. Dživo se kasnije iskaljuje na Načelniku, koji od Dživa traži da ga nastavi pokrivati oko pokušaja silovanja Adele. Dživov i Načelnikov sukob prekida Sonja koja pita Dživa zašto je napao Načelnika te Dživo dobiva priliku razotkriti ga...