Glasujte u anketi i izaberite boljeg zavodnika!

U ovotjednim epizodama serije 'Na granici' sve se vrtilo oko vatrogasaca - izbor za novog zapovjednika u kojemu su se nadmetali Andrija i Mijo, fotografiranje za novi vatrogasni kalendar za koje su momci pokazali svoja tijela pred Petrom te kao vrhunac − natjecanje za sv. Florijana u kojemu se borba za pobjedu pretvorila se u još jednu borbu za Petru. Tko je bolje iskoristio natjecanje kako bi se približio Petri, prosudite sami!

 

Sramežljivi Krešo
Tijekom fotografiranja za vatrogasni kalendar još smo se jednom uvjerili koliko je Krešo sramežljiv, no uz Petrin se pogled brzo opusti − zato joj je i dopustio da mu pomogne skinuti majicu kako bi što bolje ispao na fotografijama.

 

Šarmantni policajac 
Za razliku od Kreše, Marko je iskoristio fotografiranje kako bi svoje isklesano tijelo pokazao Petri i natjerao ju da prizna koliko joj je privlačan. 

 

Iako se trudila ostati ravnodušnom, nije joj uspjelo.

Nakon fotografiranja stiglo je natjecanje i, taman kad smo mislili da će jedan od rivala pobijediti u vatrogasnome natjecanju i konačno pozvati Petru na spoj, došlo je do sukoba između Kreše i Marka koji je kuliminirao u tučnjavu. Obojica su diskvalificirani, a Petra je dobila još jednog prosca - Juru!

 

Najbolje trenutke zavođenja u proteklome tjednu pogledajte ovdje:

 

Ankete

(7228) Tko je bolje iskoristio vatrogasce kako bi se približio Petri?

Prikaži rezultate Ukupno365
 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju