Glasujte u anketi i izaberite najdraži!

I ovaj tjedan, ekipa iz urnebesne serije 'Na granici' nam je uljepšavala večer svojim provalama i problemima. Ponovno su niz događaja prezentirali na sebi svojstven način, nasmijavši nas do suza.

Za vas smo izdvojili top 3 najsmiješnija trenutka tjedna. Glasujte za najdraži!

Zorki je prekipjelo!

Zorka je ozbiljno shvatila ulogu štićenice Petrina (i svoga) ugleda. U novinama je izašla vijest o nedavnoj pljački, na kojoj je ispalo kako Petra surađuje s policijom.

To je jako razljutilo Zorku, koja je posjela Petru i Krešu te im očitala bukvicu dokazavši kako s njom nema zezanja! Iako se Petra pokušala obraniti, Zorka joj je zabranila druženje s policajcem, dokazavši još jednom kako se nju mora slušati.

Nezgodna slika na tanjurima

Vječni 'partneri u zločinu' su uspjeli zbrljati još jedan posao. Šokirali su sve kada su shvatili kako tanjuri s kojima su htjeli ilegalno poslovati imaju jednu manu - vrlo nezgodnu sliku.

Da bi stvar bila smješnija, te tanjure su poslali na svečanu večeru na kojoj su sudjelovali i pregovarali Zorka, svećenik i Lasić. Andrijinu i Mijinu reakciju pogledajte u videu:

 

Baba Stana je britka na jeziku

Marko se prijavio na natjecanje kako bi osvojio spoj s Petrom. Kada je čuo način na koji Marko priča o Petri, Krešo se pridružio vatrogascima, te su svi zajedno smjestili Marku posljednji izazov – penjanje na krov. Međutim, plan je imao pametnu dosjetku: maknuli su mu ljestve.

Nakon što je Marko proveo čitavu noć na krovu, prvo je ugledao babu Stanu, koja mu nije bila voljna pomoći da siđe. Počastila ga je 'ugodnim komplimentima', zaključivši kako se Marko sigurno drogira, jer ona ne vidi drugo objašnjenje njegova ponašanja.

 

Nasmijte se do suza uz izdvojene trenutke tjedna ovdje:

 

Ankete

(7204) Uz koji trenutak ste se najviše nasmijali?

Prikaži rezultate Ukupno705

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju