Smijeh je zagarantiran...

Čuvari Galaksije 2 nastavlja pustolovinu ekipe koja prelazi granice svemira. Čuvari se moraju boriti da održe svoju novostečenu obitelj na okupu dok otkrivaju tajnu pravog porijekla Petera Quilla. Stari neprijatelji postaju saveznici, a fanovima omiljeni likovi iz klasičnih stripova priskočit će u pomoć našim junacima dok se Marvel Cinematic Universe nastavlja širiti.

Pročitajte 5 zanimljivosti o filmu 'Čuvari galaksije 2':

1. Elizabeth Debicki je dobila ulogu Ayeshe jer je visoka 1.91 metar. Tijekom snimanja je nosila cipele s platformom kako bi povećala visinu na 2.01 metra.

2. Stinkbug kojeg glumci jedu u filmu zapravo je napravljen od čokolade i crnog meda. Jestivi korijen stolisnika je izrađen od nemliječne bijele čokolade.

3. Vin Diesel je sinkroznizirao Grootov glas za 16 izdanja filma na stranom jeziku.

4. Groot kaže: "Ja sam Groot" 17 puta tijekom filma.

5. Glumac Dave Bautista je morao sjediti po 90 minuta kako bi mu se nanijela šminka za ulogu Draxa. Na kraju svakog radnog dana, morao je sjediti u sauni kako bi se šminka počela odstranjivati.

Pogledajte kako je to izgledalo iza scene:

Uzbudljivu avanturu 'Čuvari galaksije 2' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.