Nakon što ju je publika zavoljela u liku Edite u popularnoj seriji ''Čista ljubav'', poznatu kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu Kseniju Pajić gledat ćemo i u novoj hit seriji Nove TV ''Na granici''

 Ksenija će se u prvoj epizodi pojaviti u utorak, kada liko kojeg će utjeloviti, Vinka dolazi u Lokvicu.
Vinka je sposobna i dobrodržeća „poslovna“ žena koja je svoju priliku ugledala u turističkom razvoju Plitvica odakle i potječe.

Nakon što je njen muž kojeg zove bandit pobjegao, ostala je samohrana majka zbog čega se i bavi čim se bavi – sitnim i krupnijim švercom i zbog čega muškarcima baš i ne vjeruje. Vinka ima šarma koji koristi u poslu kako bi lakše manipulirala policijom, a kad se susretne s mlađima, bili oni policajci (Alma, Marko) ili šverceri (Ante, Krešo, Petra) upali joj se majčinski instinkt pa im se često obraća kao djeci. Nekad spontano, a nekad, ako treba, i manipulativno.

Zorka ima poštovanja prema tome što ona radi, ali je ispočetka jako skeptična i nepovjerljiva prema Vinki. Naime, Zorka „zna“ da je biti žensko u poslom kojim se bavi velika prednost jer se tako lako da manipulirati muškarcima, samo ne voli kad netko drugi ima prednost kad surađuje s njenom ekipom u kojoj su većina muškarci.

Vinka će postati Petrina suradnica koja će od Skorupovića naručivati i distribuirati raznu robu, ali mahom onu vezanu za turizam. Zorka će se tome ispočetka protiviti, ali će uskoro biti osuđena na suradnju s Vinkom. Hoće li Vinka postati Zorkin glavni distributer, tko se iz sela u Vinku i zaljubiti, a na koga će ona baciti oko i kamo će ju sve odvesti švercerski zadaci u Lokvici, saznat ćemo u novim nastavcima serije ''Na granici''.

Kseniju Pajić u ulozi Vinke prvi put ćemo imati priliku vidjeti u ponedjeljak 8.listopada na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju