Caner Cindoruk nam je već otprije poznat po briljantnoj glumi

41-godišnji turski glumac i redatelj Caner Cindoruk osvojio nas je već u prvom tjednu emitiranja serije "Nevjera" gdje je utjelovio lik Volkana, naizgled savršenog obiteljskog tipa. Međutim, idiličan život koji naizgled žive on i Asja pada u vodu kada ona pronađe plavu vlas kose na Volkanovom šalu. Volkan ima komplicirane osjećaje. Osjeća da voli i Asju i Derin, mladu ženu s kojom ima aferu. Asju vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.

No, ovo nije prvi put da ga pratimo u serijama Nove TV. Naime, u ranije emitiranoj seriji "Ljubavna oluja" koja je osvojila gledatelje Caner je utjelovio Ertana Demirkana. Ertan je markantan 36-godišnji muškarac. 

 

 

Privlači pozornost svojom strogom naravi i razmetljivim držanjem. Njegova mlađa sestra Berak je njegova miljenica, nema što ne bi učinio za nju. Ajaza stalno želi držati pod kontrolom, imaju konfliktan odnos. Osuđen je živjeti s tragovima rana koje mu je otac u prošlosti nanio na duši, zbog toga ima nesmiljen i neosjetljiv karakter. Gotovo da sije strah u svojoj okolini. Ima svestranu inteligenciju i kompetitivnu narav.  

Obje je uloge iznio besprijekorno i prikovao nas uz male ekrane, a koja mu uloga bolje pristaje ostaje nam saznati u novim, napetim i uzbudljivim nastavcima serije "Nevjera" koji nas očekuju već idućega tjedna.

 

 

Seriju "Nevjera" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju