Prisjetite se spretnijih i malo manje spretnih pokušaja zavođenja i izaberite omiljenog.

Malom ličkom selu iz serije 'Na granici' ne nedostaje šarmera! Njihovi pokušaji zavođenja su brojni, a njima nasmijavaju gledatelje iza malih ekrana. Iako nekada uspiju u naumu, a nekada im se plan izjalovi, uvijek nas uspiju zabaviti.

Marko Lasić

Marko je zgodan, beskrajno šarmantan i sposoban mladi policajac koji voli izazove. S obzirom da po prirodi nije štreber, kao policajac ne radi baš sve po pravilima, pa nerijetko upada u situacije iz kojih se mora vaditi kako zna i umije. 

Od prvog dana je bacio oko na mladu Petru pa koristi svaki tenutak kako bi privukao njenu pažnju. Tako ju je u postaji, nakon što ju je priveo na ispitivnje, pitao ima li dečka. Petra je do sada uspjela odoljeti njegovu šarmu, ali joj se u zadnje vrijeme oči sve više sjaje.

 

Krešo Butigan

Krešo je po seoskim mjerilima pravi frajer. Šutljiv, odmjeren, nenametljiv, ali pojavom itekako prisutan. Zbog svoje obiteljske situacije Krešo je mentalno puno stariji od svojih vršnjaka što ga čini zanimljivim i djevojkama.

Iako Krešo sve svoje aktivnosti sa ženama drži izvan sela i nije se sklon hvaliti uspjesima, svi u selu znaju da mu ne fali „akcije“. Jedina žena s kojom se Krešo sav ušeprtlja je Petra i to ga užasno nervira. Tako je, u pokušaju da ispadne simpatičan, provalio kako Petra ima brkove.

 

Jure Penava

Jure je prema svakoj definiciji trebao biti idealan momak. Visok, vrijedan, zgodan, pouzdan - no na žalost ipak malo 'spor'. U selu ga svi zovu Jure Ekskurzija jer sve što mu se u životu zanimljivo dogodilo je bilo na toj ekskurziji. 

Međutim, Jure se zaljubio u Lidiju i savjete o zavođenju dobiva od svog brata. Iako je ispočetka bio smotan i zapleo se u mrežu zavođenja, u zadnje vrijeme mu ide sasvim dobro. Osvojio je Lidiju, a o svom uspjehu se pohvalio bratu, te izazvao urnebesnu reakciju.

Ankete

(7190) Tko je po vama najveći šarmer?

Prikaži rezultate Ukupno2606
 

Pogledajte naljepše fotografije i ostalih šarmera te se nasmijte uz urnebesne pokušaje zavođenja ovdje:

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju