Ne propustite novu sezonu najpopularnijeg talent showa na svijetu – SUPERTALENT se od nedjelje vraća na Novu TV!

Produkcijski tim najpopularnijeg svjetskog talent showa Supertalent održao je u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu audicije na kojima se predstavilo tristotinjak talenata. U prvih nekoliko emisija Supertalenta koje ćemo od 13. ožujka imati priliku pratiti na Novoj TV vidjet ćemo kako je izgledao njihov nastup ispred žirija. Mislav Čavajda, Danijela Martinović, Martina Tomčić i Mario Petreković na audicijama su svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelili jednu od dvije ocjene: DA ili NE. Kako je Polufinale rezervirano za samo 60 točaka, a žiri ne može znati kojih je to 60 točaka dok ih ne vidi sve, ocjene koje su natjecatelji dobili na audicijama tek su okvirno mišljenje žirija u tom trenutku.


Sve točke koje su od sva četiri člana žirija dobile ocjenu DA, kao i točke koje su od bilo koja tri člana žirija dobile ocjenu DA i jednog (preostalog) člana žirija ocjenu NE, prošle su u sljedeći krug natjecanja.


Sljedeći krug natjecanja je Finalna odluka o polufinalistima. Žiri će u skladu s pravilima formata donijeti potom odluku kojih će 60 točaka postati Polufinalisti. Pri tome je važno naglasiti da žiri pri toj odluci glasa na demokratski način te vodi računa o tome da u Polufinalu budu zastupljeni svi tipovi točaka, iz raznih kategorija (pjevači, plesači, glazbenici, ostalo), pojedinci i grupe, mladi i stari natjecatelji.


Nakon sedam audicijskih emisija, u svakoj polufinalnoj emisiji uživo, gledat ćemo 10 točaka, izabranih tijekom audicije i potvrđenih u Finalnoj odluci žirija.


Iz svake od šest polufinalnih emisija, u Superfinale direktno će otići točka koja će osvojiti najveći broj glasova publike. Sljedeće dvije točke s najvećim brojem glasova publike stat će pred žiri koji će odlučiti koja točka će kao druga ući u Superfinale.


Dvanaest točaka koje će se tijekom polufinalnih emisija izboriti za prolazak dalje, u Superfinalu će se boriti za pobjedu i osvajanje vrijedne novčane nagrade i prestižne titule 4. HRVATSKOG SUPERTALENTA.

 

O SHOWU SUPERTALENT:
Licencni show naziva 'Got talent', jedan je od svjetski najpopularnijih TV formata, autora Simona Cowella i Kena Warwicka, u produkciji FremantleMedia. Preko 500 milijuna gledatelja uživalo je u Supertalent formatu diljem svijeta, od prvog emitiranja 'Britain’s Got Talent' 2006. godine, do danas. Supertalent je nagrađivani globalni hit koji ruši rekorde gledanosti u cijelom svijetu. Postao je jedan od najuspješnijih brendova na svijetu i još raste. 'Got Talent' format emitira se u više od 50 teritorija u svijetu, a broj i dalje raste. Show predstavlja plesače, pjevače, komičare, mađioničare, iluzioniste i druge zanimljive talentirane izvođače svih uzrasta. Gdje god je show prikazan, osvaja srca gledatelja. 2014. godine, show je ušao i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najuspješniji talent show na svijetu.
Ovaj iznimno atraktivni i zabavni show se od prve do zadnje emisije odvija pred publikom i za publiku.


Hrvatska ponovno, u svojoj četvrtoj sezoni, daje priliku najtalentiranijim osobama u zemlji. Ne propustite novu sezonu najpopularnijeg talent showa na svijetu – SUPERTALENT se 13. ožujka u 20 sati vraća na Novu TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju