U manjoj epizodnoj ulozi uskoro i glumac Draško Zidar

Idućeg tjedna, točnije, u utorak 19.ožujka u hit seriji ''Na granici'' vidjet ćemo po prvi puta i novi lik kojeg utjelovljuje poznati glumac Stjepan Perić. Bit će zanimljivo vidjeti misteriozni dolazak inspektora Dinka Dude u Lokvicu.

''Drago mi je što nakon nekog vremena ponovno radim na Novoj TV, s ljudima koje dobro poznajem i s kojima je zadovoljstvo snimati. Igram inspektora Dinka Dudu, strah i trepet iz unutrašnje kontrole. Došao je u policijsku postaju Lokvica s jednim jedinim ciljem - da ju zatvori i tako sebi skupi bodove za nastavak karijere. Čista je zabava igrati tog negativca i nadam se da će se publika smijati bar onoliko koliko se mi smijemo i uživamo snimajući.'' – opisao je glumac Stjepan Perić.

Također, u istom tjednu vidjet ćemo i glumca Draška Zidara kojeg ćemo pratiti u manjoj epizodnoj ulozi Miroslava Žutelije.

''Lijepo je raditi s kolegama, dragim prijateljima, svi su sjajno uhodani i odlično je vidjeti rezultate koje serija ostvaruje. Cijela ekipa serije je poticajna, inspirativna i drago mi je da sam barem malo dio tog projekta. Moj lik je televizijski voditelj koji se pokušava tek ubaciti u posao, zanimljiv je, a kako će se razvijati, vidjet ćemo'' – izjavio je glumac Draško Zidar.

U idućem tjednu zabave u Lokvici neće nedostajati. Naime, vidjet ćemo između ostalog kako i zašto je Ante postao predmet sprdnje cijelog mjesta, kakvu dramu prolazi Andrija, te hoće li Tomo i Zdenko uspješno savladati ''švercera'' u šumi.

Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju