Je li Srećko u pravu, što mislite?

 Na vijeću je odlučeno da farmeri moraju pripremiti priredbu i osmisliti program koji će predstaviti ljudima koji će im doći. S obzirom na to da je vrijeme za tjedan učenja, farmerima je u posjet došla voditeljica KUD-a Sanja Emm kako bi ih podučila o tradiciji, nošnjama i prehrani nekada i sada te kako bi usporedili sadašnjost i prošlost.

„Veseli me cijeli zadatak i cijela ta priča.“, rekao je gazda Ozren te je dodao kako o svemu tome ne zna dovoljno, ali je spreman naučiti. Sanja je tako na Editi i Ozrenu farmerima prvo pokazala narodne nošnje i što sve jedna nošnja sadrži. „Jako sam uzbuđena. Mislim da sam najuzbuđenija od svih. Folklor obožavam i bavim se inače time.“, rekla je Edita i dodala: „Moslavina, po meni, ima najljepše nošnje s najviše detalja. Nadam se da ću biti tu i da ću sudjelovati u svemu tome. To mi je još veći motiv da ostanem do kraja.“.

No, nisu samo Edita i Ozren odjenuli narodne nošnje. Pred svakim farmerom našla se zapakirana nošnja iz kraja iz kojeg dolaze. „Osjećaj je fenomenalan. Puno toga skriva ta nošnja, ali puno toga može i otkriti. Tako da se, u svakom slučaju osjećaš lijepo, bogato i moćno.“, oduševljena je Anica. Dok je Štefica priznala da je prvi put odjenula nošnju, Srećko se požalio na malo tijesnije hlače, no ipak je zadovoljan što nosi nošnju svoga karlovačkog kraja. Kako će farmerima teći priprema za priredbu, tek ćemo vidjeti!

Srećko misli da se farmeri žele riješiti njega i Štefice: „Mislim da me farmeri ne prihvaćaju jer na farmi djeluje jedna averzija prema nama starijima.“. Smatra kako se Štefica i on ne uklapaju. Srećko i dalje želi ostati na farmi, a koja je njegova taktika kojom će pokušati podužiti svoj boravak, doznajte u videu!

Ankete

(7357) Je li Srećko u pravu?

Prikaži rezultate Ukupno197
 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju