Spot pjesme ''Na granici'' premijerno će biti prikazan ove subote u programu Nove TV, a potom i na svim njenim digitalnim kanalima.

Nova dramska serija ''Na granici'' počinje s emitiranjem ove nedjelje u 20:15 sati, a za novu uspješnicu Nove TV već je snimljen i spot istoimene naslovne pjesme.

Autorica teksta je Vjekoslava Huljić, autor glazbe Tonči Huljić uz kojeg aranžman potpisuje i Leo Škaro. Izvode ju Danijela Martinović i Joško Čagalj Jole, a osim popularnih pjevača u spotu ćemo vidjeti i dijelove same serije.

Na setu spota Danijela Martinović je izjavila: ''Jole i ja često pjevamo na našim privatnim druženjima, a evo sada će i ljudi prvi put vidjeti kako to izgleda.’’Kako se radnja serije odvija u selu Lokvica koje se nalazi na granici između Hrvatske i BiH, tako se i spot snimao na tom setu pa su se tim povodom i popularni pjevači prisjetili nekih svojih anegdota s graničnih prijelaza. Jole je ispričao: ''Mogu reći da imam samo pozitivna iskustva, ali možda sam u ovoliko puno godina i puno kilometara, možda sam dva tri puta čekao nešto na granici, možda pola sata, sat vremena, ali inače nemam problema.''Kakva je atmosfera vladala setom, što Danijela pamti kao zanimljivu crticu iz svoje karijere vezano za granice, otkriva današnji IN magazin.

Riječi i melodija pjesme ''Na granici'' svima su brzo ušli u uho jer su sastavni dio i promotivnog spota serije, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, radi se o još jednom nadolazećem hitu.

Seriju ''Na granici'' ne propustite u nedjelju u 20:15 sati na Novoj TV!

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju