Glasujte u anketi i izaberite njen najurnebesniji trenutak!

Zorka je mirna i tiha i onome tko ju ne zna nikad ne bi palo na pamet da je ona na bilo koji način upletena u ilegalne poslove, a naročito da je u tome glavna.

Hladna je, tvrda i vječito nezadovoljna, ali na simpatičan način. Ona je „šefica korporacije s nesposobnim upravnim odborom“. Inteligentna je i bistra, i što je najvažnije dovoljno mudra da je uvijek dva koraka ispred svih, zbog čega su i opstali u tom poslu tolike godine.

Zorka ima dva izgleda – svakodnevni (baka) i poslovni za SOA-u. Na sastanke Zorka ide sređena, s frizurom i nakitom, a iz garaže se izvozi limuzina. Zorka ima svoju bilježnicu u koju zapisuje sve troškove i iako nije škrta vrlo je racionalna s novcem.

 

Za vas smo izdvojili Zorkina 3 najsmiješnija trenutka:

Radoznala Zorka

Marko je doveo Andriju kući, najviše iz razloga da vidi Petru. Kod Zorke na kavi, Marko je ignorirao Petru, a sa Zorkom vodio prijateljski razgovor. Zorka ga je ispitala sve što je zanima kako bi ispitala može li Marko proći njen sud.

 

Kad Zorka izgubi živce

Zorka je ozbiljno shvatila ulogu štićenice Petrina (i svoga) ugleda. U novinama je izašla vijest o nedavnoj pljački, na kojoj je ispalo kako Petra surađuje s policijom.

To je jako razljutilo Zorku, koja je posjela Petru i Krešu te im očitala bukvicu dokazavši kako s njom nema zezanja! Iako se Petra pokušala obraniti, Zorka joj je zabranila druženje s policajcem, dokazavši još jednom kako se nju mora slušati.

Zorka je junakinja dana

Zbog nedostatka dokaza, Zorka je bila puštena iz zatvora, a Tomo smijenjen s pozicije načelnika. Zorka je tako postala junakinja dana, novi dobavljači su bili privučeni i ekipa ponovo krenula u posao.

Izjavila je kako obožava živcirati policiju, a zatim otišla Marku poželjeti dobrodošlicu na novo radno mjesto, ali i zahvaliti mu što je urgirao da ju se pusti iz pritvora.

Ankete

(7250) Koji je, po vašem izboru, Zorkin najbolji trenutak?

Prikaži rezultate Ukupno624

 

Najurnebesnije trenutke pogledajte ovdje!

 

 

Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju