Posljednjih desetero polufinalista večeras će stat na pozornicu Supertalenta te ćemo dobiti i posljednjih troje finalista.

Sve to, od zagrijavanja u backstageu pred sam nastup, pa do samih proglašenja pratit će naša Mia Kovačić sa svojom vrijednom ekipom u emisiji 'Backstage s Miom' na YouTube kanalu Nove TV.

Prvo Mijino uključenje pratit ćemo tik pred početak emisije kada će se Mia naći u čekaonici sa svim kandidatima i doznati tko od njih ima najviše treme, tko se jedva čeka popeti na pozornicu, a Mia će i proglasiti novi nagradni natječaj kojega osvaja najkreativniji komentar na YouTubeu.

Četvrta polufinalna emisija obiluje mnoštvom zanimljivih kandidata s još zanimljivijim talentima. Neki od njih Miu će učiti svirati, neki će joj otkriti intrigante stvari o sebi, a nekima će Mia zadati uzbudljive izazove.

 

 

Osim natjecatelja, pred objektivom 'Backstagea s Miom' naći će se i žiri, voditelji kao i neki članovi produkcijskog tima. Gledatelji će isto tako s Miom dočekati i posljednje finaliste stoga ne popustite doznati tko će to biti, kao ni što se sve događa iza najpoznatije svjetske pozornice, u emisiji 'Backstage s Miom'!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju