Kako glasi recept za obnavljanje bračne vatre?

"Začin za brak" romantična je komedija nominirana za Zlatni globus i dobitnica Nagrade publike. Meryl Streep i Tommy Lee Jones u glavnim ulogama dokaz su da godine nisu važne.

Otkačeni i opušteni glumci po drugi su put surađivali na snimanju filma. Na setu su se dobro zabavili uz mnoštvo smijeha, a da se greške događaju i najboljima uvjerite se u simpatičnom videu.

Kay (Meryl Streep) i Arnold (Tommy Lee Jones) srednjovječni su par koji je u braku već trideset godina. Kay je već dosta monotonije te je odlučila vratiti žar u njihov brak.

 

Inspirirana knjigom dr. Felda (Steve Carell) Kay je odlučila nagovoriti svoga supruga na bračno savjetovanje. Iako Arnold smatra da je s njihovim brakom sve u redu, ipak je pristao na savjetovanje. Doktor im pokušava uz pomoć iskustva objasniti što mogu napraviti da začine svoj brak. Čak i uz savjet liječnika, Kay i Arnold shvate da obnavljanje bračne vatre predstavlja izazov za oboje.

Romantičnu komediju "Začin za brak" pogledajte u petak navečer na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju