Gotovo ostao potpuno gol na snimanju!

Channing Tatum je, iako poznat još od izlaska filma Step Up (2006.), svjetsku popularnost postigao filmskim hitovima Čarobni Mike (2012.) i Čarobni Mike XXL (2015.) u kojima je uz američke ljepotane Matthewa McConaugheyja i Joea Manganiella zaludio žene diljem svijeta kako stasom tako i nevjerojatnim plesnim pokretima.

 Magazin People proglasio ga je 2012. godine najseksi muškarcem na svijetu. Time je postao prvi dobitnik te titule rođen 1980-ih. Film 'Magic Mike'  je djelomično temeljen na njegovom iskustvu. Naime, prije no što je postao filmska zvijezda za život je zarađivao radeći kao muški egzotični plesač. Tko bi pomislio da je ovaj srcolomac išao u katoličku školu?



U filmu  igra glavnu ulogu u kojoj tumači lik tridesetogodišnjeg stripera s Floride poznatijeg kao Magic Mike. Žene su lude za njim. Mike je glavna atrakcija grupe stripera Kings of Tampa. Pod svoje okrilje Mike uzima mlađahnog Adama (Alex Pettyfer) te ga nastoji polako uvesti u posao. Adama upopznaje sa svijetom stripera, neprestanom ludom zabavom, komadima i lakom zaradom. Adamu se to čini kao najbrži put do lake love, no je li ipak sve tako jednostavno kako se čini?

 

Scene striptiza su znale biti toliko 'napete' da je jedan od glavnih glumaca, Matthew McConaughey, gotovo ostao potpuno gol. Naime, statistice su se za vrijeme scene  u kojoj se napokon skine malo 'zanijele' i strgnule Matthewu tange sa stražnjice. Međutim, glumac se snašao i improvizirao plesni pokret u kojem se otkorlja od žena držeći se za međunožje.

Kako bi ostali u vrhunskoj formi, Tatum i Joe Manganiello dizali su utege na parkiralištu u pauzama između snimanja što ni ne čudi jer je gotovo trećina filma čisti muški striptiz. Pogledajte scene koje ostavljaju bez daha: 

Film "Čarobni Mike" ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju