Striper iz katoličke škole prepun iznenađenja

Channing Tatum je, iako poznat još od izlaska filma Step Up (2006.), svjetsku popularnost postigao filmskim hitovima Čarobni Mike (2012.) i Čarobni Mike XXL (2015.) u kojima je uz američke ljepotane Matthewa McConaugheyja i Joea Manganiella zaludio žene diljem svijeta kako stasom tako i nevjerojatnim plesnim pokretima. Magazin People proglasio ga je 2012. godine najseksi muškarcem na svijetu. Time je postao prvi dobitnik te titule rođen 1980-ih.Tko bi rekao da je upravo ovaj srcolomac pohađao srednju katoličku školu? Štoviše, u njegovom životopisu se mogu pronaći razna zamiljiva bivša zanimanja – od građevinca do čuvanja psića i mačića u jaslicama za životinje.Tatuma i suprugu Jennu Dewan često proglašavaju najomiljenijim parom u Hollywoodu. Channing Tatum veliku ljubav ne sakriva. Štoviše, često se suprugom zna i pohvaliti na društvenim mrežama: nedavno je na Instagramu objavio golišavu fotografiju Jenne koja sve, blago rečeno, iznenadila.

U filmu 'Zavjet ljubavi' igra Lea koji sa suprugom Paige (Rachel McAdams) doživi tešku prometnu nesreću nakon koje Paige pada u komu. Kad se oporavi, postane jasno da je u nesreći izgubila pamćenje, pa Leo odluči ponovno osvojiti njezino srce.

Romantičnu dramu 'Zavjet ljubavi' ne propustite u nedjelju na Novoj TV u večernjem terminu! Više filmskih naslova koji vas očekuju potražite na novatv.hr.