Prvu epizodu pogledalo 723 tisuće gledatelja.

Nova TV već desetu sezonu proizvodi i prikazuje najgledanije domaće dramske serije, a da će nova serija ''Na granici'' biti još jedan hit svjedoče i podaci gledanosti. S ovim podacima gledanosti, serija je ostvarila rekordnu gledanost premijerne epizode domaćih serija u proteklih deset godina.

Prva epizoda koja se prikazala ove nedjelje prikovala je publiku uz male ekrane, pa se tako s radnjom serije ''Na granici'' jučer upoznalo 723 tisuće gledatelja, a epizoda je ostvarila 49,7 posto udjela u gledanosti. Serija je bila najgledaniji program dana na svim televizijama, a da se radi o još jednoj serijskoj uspješnici osim sjajnih rezultata gledanosti serije, svjedoče i brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Facebook stranica serije broji 50 tisuća fanova, a Instagram profil 9 tisuća.

Tijekom proteklog vikenda premijerno je emitiran i spot naslovne pjesme ''Na granici'' koji je u nepuna dva dana pregledan 75 tisuća puta na društvenim mrežama.

Gledatelje je oduševila baba Zorka koju utjelovljuje vrhunska glumica Nina Erak, kao i njena unuka Petra koju tumači mlada talentirana glumica Nadia Cvitanović. Upoznali smo se s radnjom serije u čijemu centru je Petra koja se iz Zagreba vratila u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Osim Zorke i Petre upoznali smo i ostatak obitelji Skorupović/Masle, a čine ju njezina kćer Mira (Barbara Vicković), zet Andrija Masle (Milan Štrljić) i njihove tri kćeri, uz Petru i Lidija (Martina Stjepanović) i Ivana (Lucia Glavich Mandarić). Drugu obitelj, obitelj Penava uprizoruju sjajni glumci Nemrin Omić, Elvira Aljukić, Dino Rogić i Marko Braić, a ta obitelj živi pak na bosanskoj strani, imaju dućan i skladište koji koriste i kao paravan za šverc. U obitelji Štiglić prepoznajemo sjajne glumce, Žarka Radića, Barbaru Nolu i Asima Ugljena. U selo Lokvica gdje je smještena radnja serije došao je i granični policajac Marko kojeg utjelovljuje glumac Filipa Juričić. Hoće li Petra zbog ljubavi dovesti u pitanje biznis od kojeg joj živi obitelj i skoro cijelo selo?

Hoće li možda Marko zbog ljubavi žrtvovati svoju karijeru policajca i „prijeći na tamnu stranu“? Hoće li potencijalni ženici uspjeti zatomiti svoje antagonizme kako bi iz priče makli zajedničkog neprijatelja – Marka, koji ne samo da će im „oteti“ Petru nego i egzistencije njihovih obitelji dovesti u pitanje i tako ih natjerati da napuste selo i krenu trbuhom za kruhom?Uz sve ove probleme i otvorena pitanja nad selo i biznis uskoro će se nadviti i puno veći problem, a o čemu se točno radi, saznat ćemo u novim nastavcima hit serije ''Na granici''.

Izvor podataka: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 9.rujna, 2018.


Ne propustite seriju 'Na granici' od nedjelje do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju