Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

U finalu natjecanja vatrogasaca završe Marko i Krešo. Marku ne funkcionira brentača i on shvati da ga opet sabotiraju. Napadne Krešu, koji nema ništa s tim, i oni se potuku na terenu pred svima.

Petra prekida tuču tako da ih zalije kantom vode. Momci su diskvalificirani, a Jure je proglašen pobjednikom. Pod utjecajem Lidije, Jure ne pita Lidiju za dejt, već se odluči za Petru. Cure su u šoku, a Andrija i Nediljko presretni.

Zorka i Stana u lokalu vrijeđaju i maltretiraju Tomu, ne bi li ga isprovocirale. On se ne da, jer je svjestan da Zorka nešto kuha. Na kraju, Zorka mu prizna kako je šefica UZP-a i zaključa se u vatrogasni dom.

Tomo zove pojačanje, a Stana novinare. Na kraju se uključuju Petra i Marko, koji uspiju smiriti Tomu. Zorka u lisicama odlazi u postaju, a sve su snimili novinari. Obitelj je u šoku, ali ih smiruje Stana koja im odaje Zorkin plan.Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju