Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Anđelka i Gordana moraju zakopati ratne sjekire i predati Miji i Nediljku poruke u zatvor da dvojac ni pod koju cijenu ne izda jedan drugoga, inače svi padaju. Anđelka uspije zaigrati na kartu trudnoće i nagovoriti Tomu da ju pusti k Nediljku. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Gordana pak ne uspijeva doći do Mije koji spava. Željka poludi na Tomu te odluči psihološkom manipulacijom izvući priznanje od jednog od osumnjičenika. Umjesto priznanja, od Mije i Nediljka dobije rogove. Budući da se Mijo i Nediljko nisu međusobno cinkali, izbavljeni su iz zatvora. 

Zorka u bolnici spazi Ljubu koji leži u komi. Zove Marka da dođe u bolnicu, uvjerena da Ljubo glumi. No, Marko joj kaže da mu je doktor potvrdio da je Ljubi uistinu loše. Luka saznaje da je Ante prerezao žice i od Ante traži novac za popravak. Mate otkriva da je za njegovu muku kriv njegov zet. 

 

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju