Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Uvrijeđeni Andrija se baca na posao i petlja oko struje, čime izazove kratki spoj u kući. Zorku izluđuje Andrija, koji je stalno u kući, jer nema ni posla, ni lokala, pa ona na kraju popušta i plaća pola kazne, samo da se kafić već jednom otvori!

Petra u tajnosti plaća drugu polovicu za Štigliće, ali i zaprijeti Anti da mora biti dobar s policijom ili će sve reći Zorki. Lokal je napokon otvoren.

Prema Lukinim uputama, Jure glumi “hard to get“ pred Lidijom, a ona, pod grižnjom savjesti, sve više pada na njega. Dogovaraju novi dejt na kojem se Juri posreći, pa uspije dobiti malo više od samih poljubaca - Lidija mu dopusti da joj dodirne grudi. Luka ga ismijava – opet nije ništa napravio.

Nediljko je našao povoljan porculan, no Zorka ne da da se upuštaju u biznis dok nemaju distributera.

Zbog teške alergije na mačke, Božo mora raskužiti sve sobe u župnom dvoru. Božo seli kod Zorke, a Marko, dok traga za smještajem, sretne Petru s kojom dogovori izlazak.Pogledajte što vas sve očekuje u današnjoj epizodi serije 'Na granici':Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju