Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi seriji 'Na granici'.

Tomo se raznježi kad čuje Marka kako govori don Boži da mu fali Tomo. On se dolazi pomiriti, a Marko ga pozove da gledaju zajedno film. Tomo je presretan.

Lidija je nesretna, jer, zbog šverca kojem je njeno vjenčanje paravan, ne može imati vjenčanje kakvo je oduvijek sanjala.

Jure, Petra i Nediljko donose „miraz“ u Zorkinu kuću. Lidija nagovara Juru da pobjegnu u Irsku, a prije toga se sami vjenčaju u Udbini. Jure je isprva zbunjen, ali onda pristaje. I dok njih dvoje u vjećnici u Udbini čekaju da ih matičar vjenča, Ivana, pod Petrinim pritiskom, otkriva gdje su te Zorka u vjećnici zatiče uplakanu Lidiju.

Mira napokon majci otkriva što misli o njenom petljanju u Lidijino vjenčanje i na što ju to podsjeća.

Božo uči Krešu plesati. Obzirom da Tomo prisluškuje župni dvor, on i Marko čuju štošta dok Božo i Krešo plešu. Marko saznaje da Kreši i Petri ne cvjetaju ruže.
Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte ovdje: Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu pogledajte besplatno na novatv.hr.Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju