Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Nakon fijaska s ukradenim kombijem, Krešo se vraća u biznis i predlaže Lidiji promjene u planiranju akcija. Petra i Lidija se posvađaju oko načina vođenja akcija i Petra odlučuje novac prikupiti na svoj način – u poslu sa Štiglićima.

Petra mora brendirati Mijin prah te odluči slikati Miju i staviti ga na etiketu praha. Alma kaže Tadiji da se Krešo vratio švercu. Tadiji Krešo to i osobno prizna, ali ga zamoli da ništa ne kaže Mati. U Antin lokal dolazi Đuro, zaljubljen u svoju papigu koju mu je otuđila njegova bivša žena.

Dado shvati da je to odlična prilika za zaradu, pa pozove u kafić Lidiju i Andriju. Andrija je uvjeren da je Đuro policajac na tajnom zadatku te ga uspije potjerati iz lokala. Kada pronađu njegov izgubljeni novčanik, shvate da Đuro nema veze s policijom. Marko je policajcima dao upute da smire kontrolu kako bi se šverceri sami uvalili u probleme.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju