Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi serije 'Na granici'.

Ivana i Božo, unatoč Zorkinom protivljenju, odlučuju organizirati dobrotvorni koncert i odvesti Miju na udbinsku televiziju. Mijo je zbog toga očajan, a Andrija sumnjičav kad vidi kako se Ivana uredila za odlazak na televiziju s Božom.

Kada u njenoj sobi pronađe knjige sumnjivog sadržaja, Andrija zamrači. Sandra dolazi u Lokvicu kako bi dogovorila detalje u vezi svog nastupa na Mijinoj dobrotvornoj zabavi. Ante iskoristi priliku pa slaže kako je on zapravo taj kome treba operacija. Sandra se sažali i spava s njim.

Alma, iznenađena činjenicom da je Sandra Krešina bivša, ispituje Krešu o ljubavnoj prošlosti. Tako saznaju da je Krešo spavao s 33 žene, a Alma sa svega dva muškarca.

Tomo priredi rođendansku zabavu za Dudu. Duda tamo upoznaje Petru koja ga, zbog neprilične izjave, „počasti“ udarcem u međunožje. Marko staje u Petrinu obranu, a ljutiti Duda zaprijeti kako će ugasiti čitavu postaju.

Najzanimljivije trenutke današnje epizode pogledajte u galeriji:Ne propustite seriju 'Na granici' od ponedjeljka do srijede i u petak na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju